De zomertrend van 2021: Linnenlook!

LinnenlookDe zomertrend van 2021: Linnenlook!

Summer is coming! De trekvogels keren terug, tuinen staan in bloei en het warme weer doet langzaam zijn intrede. Reden genoeg om ons volledig onder te dompelen in, en voor te bereiden op, al het fijns dat komen gaat. Met lange dagen en zinderende zomeravonden op komst dwalen onze gedachten al snel af naar de benodigdheden voor deze maanden. In onze eerste blogpost nemen we je mee naar de zomertrend van 2021: de Linnenlook! 

Het is pas echt zomer, met linnen op tafel! 

Bij het wegdromen naar warme zomermaanden belanden wij in gedachten al snel aan de Franse of Italiaanse kust. De Mediterraanse sferen brengen ons onwijs veel inspiratie, die we graag met jullie delen. Gedekte tafels voorzien van grote schalen met vers fruit en heerlijke salades. Grote vazen op tafel met kleurrijke boeketten. Zie je het een beetje voor je? Met de linnenlook stoffen maak je deze taferelen gemakkelijk na in jouw eigen tuin! Dus vergeet de lange autoritten naar de Franse of Italiaanse kust en breng de sferen gemakkelijk in huis! Een zomer vanuit Nederland voldoet zo al snel aan al je verwachtingen.

De linnenlook maakt jouw zomer compleet

Bij De Groot Stoffen hebben we de linnenlook in ons assortiment en we zijn er helemaal weg van! Deze fijne stof biedt vele mogelijkheden voor een zomerse uitstraling. De linnenlook bestaat deels uit polyester en deels uit katoen. Door de perfecte samenstelling van de linnenlook breng je wel de sferen van linnen in huis, maar ervaar je niet de nadelige kanten ervan. De linnenlook is namelijk sterker en kleurvast, en daardoor bestendig voor aanhoudende warme zonnestralen!

Van citroenen tot zonnige én effen opties!

In ons assortiment vind je de trendy stof terug in zowel effen stof als print stof. Of jouw voorkeur nu uitgaat naar een citroen print, een subtiele zomerse zonnen print, een tropische print óf een linnenlook: we hebben het allemaal! Van drukke, trendgevoelige prints tot tijdloos en subtiel. 

De stoffen zijn perfect te verwerken in kussens voor het tuinmeubilair en gemakkelijk over tafel te draperen als tafelkleed. Ook wanneer je het in de kleinere details zoekt is de linnenlook een genot voor het oog. Verwerk de stof gemakkelijk als tafelloper, servet of placemats en jouw tafelsetting is compleet! 

Met deze frisse, zomerse en mediterraanse uitstraling heb je genoeg ingrediënten in huis om een heerlijke én trendbewuste zomer tegemoet te gaan!