Damast stof

Toont alle 8 resultaten

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

Bij De Groot Stoffen kun jij ook bedrukte damast stof kopen. De samenstelling van de bedrukte damast is 100% polyester. Daardoor is deze stof sterk, de stof neemt minder vuil op en is minder lichtgevoelig. De breedte is 150 centimeter en deze stof is machine wasbaar op 30 graden.

Perfect als meubel en inferieurstof

Bedrukte damast stof is een interieurstof, die je kunt gebruiken als decoratiestof, gordijnstof of als meubelstof. Voor heel intensief gebruik adviseren we een meubelstof te kiezen met een hogere martindale, maar dat kun je combineren met bijvoorbeeld een kussen van bedrukte damast.
Damast stoffen zijn vrij dun en heel erg soepel.

Gordijnen van damast stof

Doordat de stof zo soepel is, plooit hij gemakkelijk. Het is daarom ook zeker ook een mooie gordijnstof. Zoals vouwgordijnen, paneelgordijnen en rolgordijnen. Bij de berekening van de benodigde hoeveelheid stof voor jouw gordijnen is het aan te raden om rekening te houden met rapporthoogte en voldoende damast stof te kopen, zodat het dessin van de stof netjes doorloopt.

Wanneer de rapporthoogte niet vermeld staat, kun je daar gerust om vragen. Wil je volledig lichtdichte gordijnen, dan raden we een lichtdichte gordijnvoering aan. Dat is tevens goed voor het behoud van het gordijn en maakt de gordijnen voller. Weet je niet hoeveel meters je moet bestellen, neem gerust even contact op om de exacte benodigde hoeveelheid bedrukte damast stof te berekenen. Ook voor advies of een vrijblijvende offerte.

Bestel een stofstaal van Damast stof

Bedrukte damast wordt niet alleen gebruikt als gordijnstof of meubelstof, maar ook als interieurdecoratiestof. Denk aan tafelkleden (zowel binnen als buiten), het bekleden van dozen, lampenkappen, sierkussens, maar ook voor het maken van tassen. Een echte alleskunner!

Wil je de damast stof zien en voelen? Bestel dan een stofstaal (ongeveer 8 bij 8 centimeter) om de kwaliteit te voelen en een indruk te krijgen van de werkelijke kleur.