Katoenen stof

Resultaat 1–18 van de 245 resultaten wordt getoond

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

Waarom katoenen stof kopen?

Bij De Groot Stoffen kun je veel katoenen stof kopen, simpelweg omdat katoen zorgt dat een interieurstof sterk is en veel mensen houden van natuurlijke stoffen.

We hebben diverse kwaliteiten van zuiver katoenen interieurstof, maar ook veel stoffen van katoen in combinatie met een ander materiaal.

Onze zuiver katoenen stoffen zijn de digitale katoen print, de normale katoenprint en de zware kanvas doeken. De digitale katoenprint is een wat dikkere katoenen stof dan de normale katoenprint. De digitale katoenprint is een katoenen stof sterk genoeg om een stoel mee te bekleden. De zware kanvas doeken zijn handgeweven zware stoffen.

Katoen in je interieur heeft voor- en nadelen

Je moet je wel realiseren dat katoen snel vuil opneemt en eerder verbleekt door zonlicht dan bijv. een polyester stof of een stof van een gecombineerde samenstelling. De digitale katoenprint is wel sterk genoeg voor een stoel, maar hoe lang de stof schoon en helder van kleur blijft, hangt af van het gebruik.

Gebruik je katoenen stof voor gordijnen, dan kun je de stof beschermen tegen zonlicht door de stof te voeren, eventueel zelfs met lichtdichte gordijnvoering.

Zoekt u katoenen voor bank of stoelen, dan komt u al snel uit op een gecombineerde samenstelling, puur en alleen omdat uw bank of stoelen dan langer mooi blijven.

boekenkaft van katoenen stofU kunt bij ons ook wat dunnere katoen stof kopen, maar deze is alleen geschikt voor kleine decoraties, zoals het beplakken van dozen of lampenkappen of voor het maken van vlaggenslingers.

Waarom bij ons katoenen stof kopen?  Allereerst vanwege ons enorm grote assortiment; we hebben voor ieder seizoen, gelegenheid of jaargetijde wel een bijpassende stof. Daarnaast omdat we ongeveer alles op voorraad hebben, dus heel snel kunnen leveren. En dat voor een mooie prijs! Bovendien bieden we een stalenservice, zodat u thuis de stof kunt voelen en een stukje van de print kunt zien.