Mijn verlanglijst

Productnaam Eenheidsprijs Voorraad status
Geen producten toegevoegd aan de verlanglijst

aan verlanglijst toevoegenStel je verlanglijst voor stoffen samen!

Heb je ook zo’n lange verlanglijst in je hoofd? En staan daar ook interieurstoffen op? Dan kun je bij ons je verlanglijst ofwel inkorten of nog langer maken.

Zoals je ziet kunt u bij De Groot Stoffen online stoffen kopen en de collectie interieurstoffen is gigantisch en er komen ook steeds weer nieuwe stoffen bij. We hebben geen vaste momenten waarop nieuwe stoffen worden toegevoegd, maar het gebeurt met grote regelmaat gedurende het hele jaar. Wanneer je een specifieke stof zoekt, vind je die wellicht heel gemakkelijk met de zoekfunctie. Het alternatief is meer gericht zoeken vanuit categorieën. Zit je eenmaal in een categorie dan kun je filteren op de kwaliteiten die horen bij de categorie, of filteren op kleur of motief (afbeelding). We kunnen ons voorstellen dat je bij het zoeken van stoffen niet direct een keuze kunt maken, maar een aantal stoffen apart wilt zetten om te kunnen vergelijken voordat u een definitieve keuze maakt. Daarom hebben we de mogelijkheid gecreëerd om een verlanglijst te maken. Door simpelweg te klikken op het hartje rechtsboven in het product, voeg je een stof toe aan jouw verlanglijst. Je kunt natuurlijk ook stoffen toevoegen aan de verlanglijst die je nu niet direct zoekt, maar die je zo leuk vindt dat je die wel wilt bewaren voor een ander bestelmoment. Ook daarvoor kun je de verlanglijst gebruiken. Heb je advies nodig bij de keuzen, neem dan gerust contact op.

Wil je de stoffen uit  jouw verlanglijst graag eerst zien en voelen, dan kom vrijblijvend bij ons langs op de weekmarkt in Eindhoven op dinsdag, in Middelburg op donderdag of op één van de markten van de Stoffenbeurs. Lukt dat niet, dan kun je een kleine stofstaal bestellen (ongeveer 8 x 8 cm), maar dit toont slechts een klein deel van het hele motief. Het is meer bedoeld om de kwaliteit te kunnen voelen. Wij versturen niet alleen binnen Nederland, maar ook naar het buitenland, in met name Duitsland en België hebben we veel vaste klanten. Maak gauw een account aan en creëer ook jouw eigen verlanglijst in onze mooie winkel!