Vouwgordijnen

Resultaat 1–18 van de 832 resultaten wordt getoond

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

Online stof voor vouwgordijnen kopen?

Dan zit je goed bij De Groot Stoffen, want wij zijn groot in interieurstoffen. Je vindt bij ons vast de stof die je zoekt. We hebben stof voor vouwgordijnen met ingeweven motief of met een print en natuurlijk ook effen stoffen. Je vindt bij ons diverse geschikte kwaliteiten; gobelin en jacquard met ingeweven motief, digitale katoenprint, linnenlook, ottoman en bedrukte damast met geprint motief en de wilde satijn in uni kleuren.

Welke stof is geschikt?

In principe is iedere gordijnstof geschikt, zolang deze maar netjes in de vouw valt. Je bepaalt zelf of de vouwgordijnen nog een beetje licht moeten doorlaten. Kies je een stof met een motief, dan dien je net als bij behang rekening te houden met de rapporthoogte, tenminste als je raam breder is dan de stofbreedte.

Wil je verduisterende vouwgordijnen, dan kun je achter de stof voor vouwgordijnen verduisterende gordijnvoering meenaaien.

Bij grote ramen speelt het gewicht van de stof waarschijnlijk wel mee. Houd er rekening mee dat de touwtjes het gewicht wel moeten kunnen optrekken.

Hoeveel stof heb je nodig?

In ieder geval minder dan bij plooigordijnen, dat is zeker. Want bij plooigordijnen rekenen we altijd drie maal de breedte van rail. Bij vouwgordijnen is één maal de breedte goed.
Het creëert rust in je interieur als je de stof van de paneelgordijnen ergens herhaalt, bijvoorbeeld als sierkussen.

Stofstaal

Online stof kopen is moeilijk, daarom kun je bij ons tegen een kleine vergoeding stofstaaltjes bestellen een idee te krijgen van de structuur. Het stofstaaltje is ongeveer 8 x 8 cm, dus hoe de afbeelding eruit ziet, kun je het beste op de foto zien.