Resultaat 1–12 van de 599 resultaten wordt getoond

Decoratiestoffen

Stof Gobelin motief 152

14.90
12.95

Decoratiestoffen

Stof Gobelin motief 085

14.90
10.00
14.90

Decoratiestoffen

Stof Gobelin motief 158

14.90

Gordijnstoffen

Stof Swaan grijs (05)

5.99

Meubelstoffen

Stof Rapide limegroen

15.00

Decoratiestoffen

Stof Gobelin motief 024

14.90

Decoratiestoffen

Stof Jacquard motief 048

22.95

Decoratiestoffen

Stof Jacquard motief 047

22.95

Decoratiestoffen

Stof Jacquard motief 046

22.95

Meubelstoffen

U vindt bij ons een grote collectie betaalbare meubelstoffen. Onze meubelstoffen zijn van goede kwaliteit, meestal Nederlands fabricaat en worden ook gebruikt door grote meubelfabrikanten. De kwaliteiten zijn meestal voor langere tijd in onze collectie en zolang ze geproduceerd worden, zijn ze via ons altijd na te bestellen. Verder hebben we een aantal kwaliteiten imitatieleer in meubelkwaliteit. Wist u dat u bij het aanschaffen van nieuwe meubels vaak zelf de stof kunt aanleveren? Dat kan veel geld schelen. Als leidraad vindt u bij iedere meubelstof een overzicht van benodigde stof per model. Wanneer u niet zeker bent van de kleur kunt u altijd een staaltje opvragen per email. Ook voor advies kunt u vrijblijvend contact opnemen. Verder werken we samen met enkele stoffeerders waarmee we u in contact kunnen brengen.

Zelf nieuwe meubels maken met onze meubelstof

Wanneer u uw meubels gaat bekleden met meubelstof heeft u het grote voordeel dat u veel keus hebt. U kunt zo zelf kiezen hoe uw meubels eruit komen te zien. Hierdoor krijgt u als vanzelf unieke meubels. Soms kan het erg leuk zijn om nieuwe meubels te maken, of uw bestaande meubels aan te passen met een nieuwe stof. Met ons uitgebreide aanbod aan meubelstoffen kunt u hiermee alle kanten op. Neem ook eens een kijkje op onze blog voor leuke inspiraties en tips. Diverse kwaliteiten Let er op bij de keuze van de juiste meubelstof dat u een geschikte kwaliteit kiest. Zo zitten er verschillen in kwaliteit voor bijvoorbeeld woonkamer gebruik of intensief woonkamer gebruik. Deze waarden staan bij al onze producten aangegeven bij de specificaties.

Verschillende toepassingen

Eigenlijk kunt u alle kanten op met de diverse meubelstoffen van De Groot Stoffen. Banken, Stoelen, Lampen, niets is onmogelijk. Niet alleen kunt u bij ons online stoffenwinkel winkelen maar kunt u ons vinden op diverse weekmarkten en stoffenmarkten door het hele land.