Volkswagenstoffen

Resultaat 1–18 van de 21 resultaten wordt getoond

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

De mooiste VW Stoffen met licentie!

Ben je op zoek naar Volkswagen stoffen voor  gordijnen, stoelen of banken of voor andere decoratie dan zoek niet verder, wij hebben Volkswagen stoffen in diverse kwaliteiten, allemaal met licentie.

We hebben Volkswagen stoffen met ingeweven of geprinte afbeeldingen. Dat kunnen afbeeldingen zijn van alleen Volkswagen busjes, zoals de T1 of T2, of stoffen met Volkswagen busjes meer in hippy stijl of stoffen met enkel het VW logo.

Waaraan herken je de enige echte?

Bij een gelicentieerde VW stof staat het officiële VW logo correct afgebeeld. Op die stoffen betalen we licentie. Dat is ook waarom deze stoffen duurder zijn dan stoffen met andere afbeeldingen van dezelfde kwaliteit.

Wat kun je er allemaal van maken?

Feitelijk kun je er alles van maken, afhankelijk van de soort doek. De afbeelding zelf doet er niet zo toe, behalve dat voor de ene toepassing je beter een kleine afbeelding kunt nemen en voor bijvoorbeeld gordijnen best een grote afbeelding kunt kiezen. Onze stoffen zijn niet rekbaar, dus voor kleding zijn ze beperkt te gebruiken.

Onze Volkswagen stoffen zijn ook perfect voor interieurdecoratie. We hebben diverse kwaliteiten decoratiestoffen met een VW afbeelding, ofwel ingeweven of geprint. De echte VW liefhebbers gebruiken ze voor bijvoorbeeld sierkussens, losse zitkussens, tuinmeubelkussens, zitzakken, bekleden van dozen, beplakken van lampenkappen, vlaggenslingers, schorten, placemats, tafelkleden, opbergzakken, binnenbekleding van manden, boekenkaften, spreien en wanddecoratie.

Uiteraard ziijn de Volkswagen stoffen prima geschikt voor het bekleden van de kussens in een camper. De katoenen stoffen zijn zeker sterk genoeg, maar bij katoenen print stoffen kan de afbeelding door langdurige blootstelling aan zonlicht vervagen en vuil trekt dieper in natuurlijke vezels dan in kunstvezels, dus dat is iets om rekening mee te houden. De linnenlook print stoffen zijn zeker ook sterk genoeg, en hebben het voordeel dat ze een linnen kleur basis doet hebben, waardoor verkleuring en vuil minder opvalt. We raden altijd aan om de losse bekleding te voorzien van ritsen, zodat je de stof in de wasmachine kunt wassen. Wel wassen voordat je gaat naaien, zodat de kussens na de eerste wasbeurt nog passen.

Voor meubels die intensief gebruikt worden, raden we meubelstoffen aan met een hogere Martindale.

Daarnaast kun je  prachtig gordijnen maken van Volkswagen stoffen, zeker als je er ook gordijnvoering achter maakt. VW gordijnstoffen zijn niet alleen geschikt voor de camper, maar voor andere soorten gordijnen, lange en korte, wave gordijnen, optrekgordijnen, vouwgordijnen, panel gordijnen, geplooide gordijnen of gordijnen met ingeslagen ringen.

Bij de berekening van de benodigde hoeveelheid gordijnstof moet je wel rekening houden met rapporthoogte, zodat het dessin van de stof netjes doorloopt. Wanneer de rapporthoogte niet vermeld staat, kun je daar gerust om vragen.

VW stoffen zijn niet alleen veelzijdig toepasbaar als interieur stof, maar worden ook gebruikt voor het maken van tassen.

Volkswagen stoffen zijn bij ons ook verkrijgbaar als kussenpanel. Je maakt er heel eenvoudig de leukste VW kussens van, hartstikke leuk om cadeau te doen!

Ervaring leert dat de stof gemakkelijk te verwerken is, ook omdat deze niet rekbaar is, zonder gebruik van speciaal stiksel, naald of garen. Ook zijn de naden goed plat uit te persen.

Ga je Volkswagen stoffen kopen voor gordijnen of meubels, meet dan eerst de maat en bereken daarna de benodigde hoeveelheid stof, rekening houdend met eventuele rapporthoogte. Zie Veelgestelde vragen hoe je de maat voor gordijnen moet meten. Wij kunnen je helpen met de berekening, neem daarvoor vrijblijvend contact op.

Misschien ken je onze Volkswagen stoffen van een eerder bezoek aan ons op weekmarkt in Eindhoven op dinsdag, in Middelburg op donderdag of op één van de markten van de Stoffenbeurs. Helaas staan we sinds Corona niet meer op de markt, maar is onze webwinkel enorm uitgebreid. Als je de Volkswagen stoffen wilt zien en voelen dan kun je het beste een stofstaaltje bestellen (ongeveer 8 x 8 cm). Je kun dan maar een klein stukje van de afbeelding zien, maar je krijgt wel een indruk van de kleur en je kunt in ieder geval de stof voelen.