Decoratiestoffen

Resultaat 1–18 van de 1469 resultaten wordt getoond

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

Decoratiestoffen

Wil je decoratie stof kopen voor het aankleden van uw interieur? Dan zit je goed bij De Groot Stoffen. We hebben veel verschillende kwaliteiten decoratiestof.

Bedrukte en ingeweven decoratie stof

We hebben decoratiestoffen met ingeweven motief of met een print. Daarbij maken we onderscheid tussen stoffen met analoge print en stoffen met digitale print.

Waarom decoratie stof kopen?

Wil je wel de interieurtrend volgen, maar niet te veel kosten maken? Met decoratiestof kun je voor weinig geld je interieur pimpen. Gebruik onze decoratiestoffen voor sierkussens, losse zitkussens, tuinmeubelkussens, bekleden van dozen, beplakken van lampenkappen, vlaggenslingers, aankleedtassen voor de baby, hemeltjes voor ledikant, tipi tenten, schorten, placemats, tafelkleden, opbergzakken, binnenbekleding van manden, boekenkaften, spreien en wanddecoratie.

Zelfs de restjes zijn te gebruiken!

Je kunt natuurlijk ook de meest fantastische tassen maken van onze stoffen. Van de restjes decoratiestof worden kleine toilettasjes gemaakt, of pannenlappen of eierdopjes. Of u gebruikt de afbeeldingen om er leuke kaarten van te maken. Of gewoon in een klein lijstje aan de muur. Verzin het maar!

Zoveel keus!

Zoveel keus, het is lastig kiezen, zeker vanaf een beeldscherm. Maar als je de kwaliteit eenmaal kent, kun je heel comfortabel vanuit je luie stoel een decoratiestof kopen. We proberen zoveel mogelijk de grootte van het patroon aan te geven, ook door het plaatsen van voorbeeld foto’s.

Hulp nodig bij decoratie stof kopen?

Weet je niet hoeveel meters decoratiestof je moet bestellen, neem gerust even contact op om de exacte benodigde hoeveelheid stof te berekenen. Ook voor advies of een vrijblijvende offerte.

Decoratie stof kopen? Bestel een stofstaal!

Wil je de decoratiestoffen zien en voelen, dan kun je een stofstaal bestellen. Houd er echter rekening mee dat een stofstaal een klein stukje stof is, je krijgt slechts een klein stukje van de afbeelding, maar je kunt wel de kwaliteit voelen. Wil je de hele afbeelding kunnen zien, bestel dan tenminste een lengte van één maal de rapporthoogte.