Ottoman stof

Toont alle 16 resultaten

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

Wat zijn Ottoman stoffen? Waarom zou je Ottoman kopen?

Er zijn tal van redenen om Ottoman stof te kopen. De Ottoman stoffen zijn bedrukte stoffen op een wit basisdoek. Dit basisdoek bestaat voor 75% uit katoen en 25% uit polyester.
Het is lastig om in woorden weer te geven hoe dik of stug of soepel een stof is, maar we doen een poging. Ottoman is een platweefsel, net als lakenkatoen, maar is ietsje dikker dan lakenkatoen. De meeste mensen vinden Ottoman stof dan ook te dik voor beddengoed. Ottoman is soepeler dan denim, je zou er zelfs kleding van kunnen maken, maar dan zonder al te veel plooien.
Ottoman is goed in de wasmachine te wassen, bij voorkeur op 30 graden. De krimptolerantie is minimaal, slechts 2%. Prima argumenten om Ottoman te kopen!

Waarvoor gebruik je Ottoman stoffen?

Er zijn tal van redenen om Ottoman te kopen. Ottoman stof wordt veel gebruikt voor gordijnen. De stof valt soepel, is vrij dicht geweven en houdt ook wat licht tegen. Je kunt allerlei soorten gordijnen van Ottoman stoffen maken. De enkelgeplooide of dubbelgeplooide standaard gordijnen, maar ook wavegordijnen, paneelgordijnen of vouwgordijnen. Je kunt de gordijnen van Ottoman stoffen eventueel voeren met onze (lichtdichte) gordijnvoering. Ga je Ottoman stof kopen voor gordijnen, houd dan rekening met de rapporthoogte. Bij de meeste stoffen staat rapporthoogte aangegeven, zo niet dan kunt u er gerust om vragen.

Waarom is rapporthoogte relevant?

Bij veel van onze niet-effen stoffen staat de rapporthoogte vermeld. Deze is relevant wanneer u gordijnen maakt of laat maken, want net als bij behang, moet het patroon netjes doorlopen als u banen aan elkaar naait. U moet daarom extra Ottoman kopen.

Er is zoveel mogelijk met Ottoman stoffen!

Ottoman stoffen nauticWist u dat Ottoman stoffen ook heel goed te gebruiken zijn voor tafelkleden? Zowel binnen als op de tuintafel doen de linnenlook stoffen het altijd goed. We hebben voor ieder seizoen wel een bijpassende Ottoman stof. Voor de lente een vrolijk bloemmotief, voor de zomer fris fruit op tafel en voor de Kerst een leuk kerstdessin.

ottoman stofEn wat te denken van sierkussens? Ottoman stoffen zijn ideaal voor het maken van sierkussens. Daarmee verander je heel eenvoudig de sfeer in je huis of volg je de trend. Dus in plaats van kant en klare kussens kopen, Ottoman kopen!

Vergeet ook de kleintjes niet! Een speelkleed, een bijpassende aankleedtas, gordijnen voor de kinderkamer of decoratie voor de babykamer, we hebben altijd wel een toepasselijk printje.

Maar ook voor de jeugd zijn er leuke Ottoman stoffen. Niet te kinderachtig, maar lekker stoer.

Ook voor mode accessoires kunt u de stoffen van Ottoman kopen.  Maak er een mooie tas van of een leuke toilettas.  Anderen maken bijvoorbeeld vlaggenslingers van allerlei bij elkaar passende printjes. Hartstikke leuk voor een feestelijke gelegenheid thuis, maar ook leuk om kado te geven. Een zelfgemaakt persoonlijk kado wordt extra gewaardeerd! Uw (klein)kinderen zijn misschien wel heel blij met een leuke nieuwe gymtas. Of uw vriend of vriendin met een leuke schort voor in de keuken of bij de bbq. Of hang een leuke print gewoon aan de muur, simpel maar leuk!

Ottoman kopen bij De Groot Stoffen

linnenlook stoffen met dieren Er zijn veel bedrukte stoffen te verkrijgen, maar er zijn goede redenen om deze bij ons te kopen. Allereerst vanwege ons enorm grote assortiment; we hebben voor iedereen wel een stofje. Daarnaast omdat we eigenlijk alles wel op voorraad hebben, dus heel snel kunnen leveren. En dat voor een mooie prijs! Bovendien bieden we een stalenservice, zodat u thuis de stof kunt voelen en een stukje van de print kunt zien. Verder krijgen we regelmatig nieuwe stofjes binnen, dus houd de nieuwsbrief en de website in de gaten. En natuurlijk staan we altijd voor u klaar voor een eerlijk advies. Leest u vooral de geweldige beoordelingen die we van onze klanten krijgen. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent, want we willen u graag als klant behouden.