Veelgestelde Vragen

Heeft u onze veelgestelde vragen al gelezen? Misschien staat hier wel het antwoord op uw vraag.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten bedragen € 7,25 per bestelling. Alle pakketten worden verzonden met PostNL of met DPD.
Welke betaalmethoden worden geaccepteerd?
Wij accepteren diverse betaalmethoden. iDeal, PayPal, Mr. Cash (België), Sofort (Duitsland).
Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
De bestelling wordt, indien voorradig, binnen 3 werkdagen verzonden. Veelal betekent dit dat de bestelling op de dag van de bestelling wordt verzonden. Na verzending ontvang u van ons track&trace codes om uw bestelling te volgen. Mocht er na ontvangst van de track&trace codes vertraging ontstaan, dan komt dat door drukte bij de pakketbezorgdienst. Heeft u enkel staaltjes aangevraagd, dan worden deze bijna altijd dezelfde dag verzonden per post. U krijgt dan geen track&trace code, maar uw bestelling staat dan op 'afgerond'. Vanaf dat moment zijn we v.w.b. de levering afhankelijk van de snelheid van de post.
Hoe veilig is het winkelen op Degrootstoffen.nl?
Wij bij De Groot Stoffen nemen veiligheid zeer serieus. Niet alleen is onze website beveiligd (zie het groene blokje), maar daarnaast worden al uw gegevens beveiligd in onze database opgeslagen. Deze website is volledig AVG proof.
Wat gebeurt er wanneer ik betaald heb?
Wanneer u de bestelling heeft afgerond en betaald, gaan wij aan de slag om uw bestelling klaar te maken. Op het moment dat de bestelling gereed is bieden wij deze aan onze pakketdienst en wordt de stof zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd.
Wat kan ik verwachten als ik een staal bestel?
De grootte van een staal kan wisselen, maar is ongeveer 10 cm bij 6 cm groot. Een staal is enerzijds bedoeld om de exacte kleur te zien van vooral de effen stoffen, omdat kleuren op uw scherm altijd net anders zijn dan in werkelijkheid. Anderzijds geeft een staal u de mogelijkheid de stof te voelen. Wanneer u een staal aanvraagt van een printstof met een groot patroon, ziet u op een staal slechts een klein stukje van het patroon en misschien net niet het stukje van het patroon waarin u geïnteresseerd bent.

Neem contact met ons op