Paneelgordijnen

Resultaat 1–18 van de 581 resultaten wordt getoond

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

Online stof voor paneelgordijnen kopen?

Dan zit je goed bij De Groot Stoffen, want wij zijn groot in interieurstoffen. Je vindt bij ons vast de stof die je zoekt. We hebben stof voor paneelgordijnen met ingeweven motief, met een print of effen. Daarnaast vind je bij ons diverse geschikte kwaliteiten; gobelin en jacquard met ingeweven motief, digitale katoenprint, linnenlook of ottoman met geprint motief, effen wilde satijn en zelfs bedrukte damast.

Welke stof is geschikt?

In principe is iedere gordijnstof geschikt, zolang deze maar netjes recht en strak naar beneden hangt. Je bepaalt zelf of de paneelgordijnen nog een beetje licht moeten doorlaten. Kies je een stof met een motief, dan dien je net als bij behang rekening te houden met de rapporthoogte.

Hoeveel stof heb je nodig?

In ieder geval minder dan bij plooigordijnen, dat is zeker. Want bij plooigordijnen rekenen we altijd drie maal de breedte van rail. Bij paneelgordijnen mag wel wat overlap zijn, maar dat hoeft nooit veel te zijn. Hoe breed de paneelgordijnen moeten zijn, bepaal je ook zelf en hangt ook af van de totale breedte van het raam. Hoe breder het raam, hoe breder de panelen mogen zijn.
Het creëert rust in je interieur als je de stof van de paneelgordijnen ergens herhaalt, bijvoorbeeld als sierkussen.

Pimp je kast

Heb je een open kast vol met spullen? Hang er paneelgordijnen voor en de spullen zijn uit het zicht.

Stofstaal

Online stof kopen is moeilijk, daarom kun je bij ons tegen een kleine vergoeding stofstaaltjes bestellen een idee te krijgen van de structuur. Het stofstaaltje is ongeveer 8 x 8 cm, dus hoe de afbeelding eruit ziet, kun je het beste op de foto zien.