Gordijnstoffen

Resultaat 1–12 van de 990 resultaten wordt getoond

Gordijnstoffen zijn alle interieurstoffen die geschikt zijn om als gordijnstof te gebruiken. Welke kwaliteit u het beste kunt kiezen hangt af van de situatie. Voor korte gordijnen kunt u het beste soepelvallende gordijnstof nemen. Voor lange gordijnen kunt u ook gerust een iets minder soepelvallende stof nemen en dan zijn bepaalde meubelstoffen ook heel geschikt. De meeste stoffen die wij verkopen zijn geschikt om te gebruiken als gordijnstof. De meest gebruikte stoffen met motief zijn Gobelin, Jacquard, Linnenlook, Ottoman, Dubbeldoek en Digitale Print. Van de effen stoffen zijn dat de kwaliteiten Umbrie, Chopper, Modena, Prague, Modena en Monet. Bij de kwaliteit Handgeweven Katoen hoeft u ook geen rekening te houden met motief, want die stoffen hebben alleen een paar vertikale strepen.

Wanneer u effen gordijnstof neemt, hoeft u geen rekening te houden met rapporthoogte. Daarmee bedoelen we dat u bij het aan elkaar naaien van de banen er niet of hoeft te letten dat het motief netjes doorloopt van de ene baan naar de andere baan (net zoals bij behang). Wanneer u een gordijnstof kiest met een motief (patroon) dan is de stelregel dat u voor iedere oneven baan 1 x de rapporthoogte extra neemt. Dus heeft u een gordijn van 3 banen breed, dan neemt u 2 x extra rapporthoogte. De rapporthoogte proberen we zoveel mogelijk te vermelden, maar mocht die ontbreken, dan kunt u dat natuurlijk vrijblijvend aan ons vragen.

Wij kunnen u helpen met de berekening van de benodigde hoeveelheid stof. Dat hangt in de eerste plaats af van de breedte van uw gordijnrails en van de hoogte van uw gordijn, dan van de eventuele rapporthoogte, maar ook van de soort plooi. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw gordijnen niet te plooien, maar van ringen in de stof te voorzien. Op die manier rijgt u uw gordijn aan een gordijnstang.

Verder kunt u ervoor kiezen om uw gordijn te voeren. Met gordijnvoering beschermt u uw gordijn tegen zonlicht, uw gordijnen laten minder licht door, isoleren beter en u krijgt daarmee een voller gordijn. En de aanblik van buiten is mooi afgewerkt. We hebben in ons assortiment normale gordijnvoering en volledig lichtdichte gordijnvoering. U kunt gordijnvoering volledig mee plooien of onder de plooien bevestigen.

Wanneer u effen velvet stof gebruikt voor gordijnen, dan is de keus aan u de vleug naar boven of naar onderen wilt. Tegen de vleug kijken geeft diepere kleuren, maar dan blijft er wat meer stof hangen in de vleug.

U bent bij ons in ieder geval aan het juiste adres, want alle gordijnstoffen uit ons grote assortiment zijn van A-kwaliteit en scherp geprijsd.

-10%

Decoratiestoffen

Linnenlook Stof Effen

7.99 7.19
-10%

Decoratiestoffen

Gobelin stof motief 152

14.90 13.41
-10%

Decoratiestoffen

Stof Ottoman prints 019

7.95 7.16
-10%

Decoratiestoffen

Gobelin stof dieren 005

14.90 13.41
-10%

Decoratiestoffen

Gobelin stof motief 143

14.90 13.41
-10%

Decoratiestoffen

Ottoman Stof Prints 101

7.95 7.16
-10%

Decoratiestoffen

Velvet Umbrie petrol (87)

10.00 9.00
-10%

Gordijnstoffen

Stof Swaan grijs (05)

5.99 5.39
-10%

Decoratiestoffen

Velvet Printstof 013

25.00 22.50
-10%

Decoratiestoffen

Velvet Umbrie blauw (81)

10.00 9.00
-10%
12.95 11.66
-55%
11.95 5.40

Gordijnstoffen

U vindt bij ons een grote collectie betaalbare gordijnstoffen in diverse kwaliteiten, kleuren en motieven. Onze stoffen hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. De gordijnstof die we aanbieden op onze stoffenwinkel is geschikt om aan te leveren bij een atelier of om zelf gordijnen te maken. We kunnen u adviseren over de benodigde hoeveelheid en we werken samen met een gordijnatelier, mocht u ze willen laten maken. Gebruik de filters aan de linkerzijde van de webpagina om bijvoorbeeld verduisterende gordijnstof te selecteren. Indien u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Als u uw woning wilt inrichten, of de sfeer van uw woning wilt veranderen heeft u niet alleen meubilair nodig, maar zeker ook passende gordijnen. Gordijnen kunnen elke kamer volledig transformeren van saai naar gezellig van koud en onpersoonlijk naar warm en vriendelijk. De meeste woningen hebben een woonruimte, slaapkamer(s) en een keuken. Iedere ruimte heeft een doel en de gordijnen die u gaat hangen, moeten goed passen in desbetreffende ruimtes. Er zijn verschillende modellen gordijnen, die afhankelijk van smaak, budget en de ruimte gehangen kunnen worden.

Maakservice

We kunnen uw gordijnen ook op maat laten maken. Neem daarover contact op, zodat we de details kunnen bespreken en we een prijsopgave kunnen maken.

Zelf nieuwe gordijnen maken met onze gordijnstof

Wanneer u zelf nieuwe gordijnen gaat maken heeft u bij onze online stoffenwinkel het grote voordeel dat u ruim de keuze heeft. U kunt als u dat wilt een stof staal aanvragen en onze hulp inroepen om de juiste aantal meters te berekenen voor uw gordijnen.

Diverse kwaliteiten

Onze gordijnstoffen zijn er in diverse kwaliteiten, motieven en natuurlijk kleuren. Maak gebruik van de zoek opties aan de linkerkant van het scherm of zoek naar de gewenste stof.

Aanbod

Eigenlijk kunt u alle kanten op met de diverse gordijnstoffen van De Groot Stoffen. Niet alleen kunt u bij ons online stoffenwinkel winkelen maar kunt u ons vinden op diverse weekmarkten en stoffenmarkten door het hele land.