Verduisterende stoffen

Showing 1–18 of 30 results

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.
-15%
-15%

Effen stoffen

Gevoerde Taft beige

5.91
-15%

Effen stoffen

Gevoerde Taft black

5.91
-15%
-15%

Effen stoffen

Gevoerde Taft clay

5.91

Black-out stof of verduisterende stoffen verkopen we al jaren, maar deze gordijnstof of gordijnvoering is nu in meer kleuren verkrijgbaar! Deze geweven verduisterende gordijnstoffen zijn echte comfort makers. Zij houden namelijk de warmte binnen tijdens de winter en de ruimte koel in de zomer. Ga je verduisterende stof kopen, dan haal je comfort in huis, want deze verduisterende stoffen zijn goed isolerend en zorgen voor een betere nachtrust. Doordat deze stof heerlijk soepel valt is deze ook als gordijnvoering te gebruiken.

Verduisterende stoffen zijn populair voor slaapkamers, hotelkamers en thuisbioscopen en zorgen ervoor dat je de kamer kunt gebruiken om ononderbroken te slapen. De stoffen zijn niet alleen verduisterend, ze hebben ook geluidsabsorberende en isolerende eigenschappen, zodat de kamer voelt alsof hij volledig is afgesloten van de buitenwereld. Verduisterende stoffen zijn ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, want door de black-out stof van de gordijnen lijkt het in de kamer nacht, zelfs wanneer de zon schijnt, en dat is handig voor kinderen die een middagdutje moeten doen (en voor hun ouders).

Verduisterende stoffen hebben meestal 3 lagen om een volledige verduistering te verzekeren. Eerst een gekleurde laag, daarop een zwarte laag en tot slot nog een gekleurde laag. De laatste laag is geflockt voor een zacht gevoel en ook om te verzekeren dat de achterkant van de stof, wanneer die zichtbaar is, mooier past bij het kleurenpalet van uw interieur.

Black-out stoffen of verduisterende stoffen kunnen worden gebruikt als gordijnstof of als voeringstof achter een andere stof. Ze zijn ideaal voor gordijnen, maar minder geschikt voor meubelbekleding of decoratie..

Zie je er tegenop om gordijnen zelf te maken, dan kun je ook gebruik maken van onze maakservice. Neem gerust even contact op om de exacte benodigde hoeveelheid verduisterende stof te berekenen en om te bespreken hoe je wilt dat de gordijnen gemaakt worden. Ook voor advies of een vrijblijvende offerte.

Wij verlenen uitstekende service, werken alleen met goede kwaliteit stoffen waar we zelf volledig achter staan, de stoffen zijn lange tijd in onze collectie (dus geen partijhandel, maar uitsluitend reguliere stoffen die gewoon bijbesteld kunnen worden).

Misschien ken je de verduisterende stoffen al van een eerder bezoek aan ons op de weekmarkt in Eindhoven op dinsdag, in Middelburg op donderdag of op een van de markten van de Stoffenbeurs. Zo niet, je kunt voordat je verduisterende stof gaat kopen ook altijd een stofstaal aanvragen. Wij versturen niet alleen binnen Nederland, maar ook naar het buitenland, in met name Duitsland en België hebben we veel vaste klanten.