Gestreepte stoffen

Resultaat 1–18 van de 71 resultaten wordt getoond

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

De Groot Stoffen is groot in gestreepte stof. Je vindt ze bij ons in allerlei kwaliteiten. Zo hebben we printstof met strepen, maar ook stof met ingeweven strepen. De printstoffen zijn bijv. de kwaliteiten Ottoman, digitale velvetprint, digitale katoenprint en linnenlook. De stoffen met ingeweven streepmotieven zijn gobelin en jacquard. En uiteraard hebben we ook stof met strepen voor buiten.

Gestreepte stof is van alle tijden. We hebben eenvoudige streep stoffen in twee kleuren, maar ook stof met kleurrijke fantasiestrepen.

Onze gestreepte stof is geschikt voor in je interieur, boot of tuin. Afhankelijk van de kwaliteit kun je er stoelen mee bekleden, gordijnen van maken, maar ook voor interieurdecoratie worden ze veel gekocht. Onze stoffen zijn ideaal voor tafelkleden, het bekleden van lampenkappen of dozen, wanddecoratie, tassen, schorten, placemats, verzin het maar! Bij iedere stof staat vermeld voor welke toepassing deze geschikt is. Heb je twijfel of wil je advies, neem dan gerust contact op. Ook voor de berekening van de benodigde hoeveelheid stof staan we voor je klaar.

De minimale afname van gestreepte stof is bij ons slechts 50 cm en daarnaast kun je gebruik maken van onze stalen service. Je kunt tegen een kleine vergoeding een staaltje opvragen (ongeveer 8 x 8 cm), zodat je de stof kunt voelen. Misschien kun je op 8 cm niet het hele streepmotief zien, maar je krijgt wel een indruk. Voor het hele motief verwijzen we naar de foto of je bestelt de minimale afname van 50cm om een beter beeld te krijgen. Van die 50 cm gestreepte stof kun je eenvoudig een leuk kussen of een tas maken, voor jezelf of om kado te doen.