Kussenpanels

Resultaat 1–18 van de 108 resultaten wordt getoond

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

Van kussenpanels maak je heel eenvoudig de leukste kussens. We hebben kussenpanels van jacquardstof, gobelinstof of vinyl. Een kussenpanel wordt per stuk verkocht, dus niet per meter. Het is daarom niet mogelijk om een stofstaaltje te bestellen van een kussenpanel.

Stof voor sierkussens

De afmetingen zijn ongeveer 47 x 47 cm. De standaard grootte voor een sierkussen. Je kunt ervoor kiezen om twee dezelfde kussenpanels tegen elkaar aan te naaien, maar je kunt natuurlijk ook een hele andere stof gebruiken voor de achterkant. Als je het kussen wilt kunnen wassen, dan zou je een sluiting kunnen maken. Een knoopsluiting is alleen mogelijk als je een andere stof gebruikt als achterkant, zodat de knoopsluiting aan die kant gemaakt kan worden. Anders verlies je namelijk een deel van het motief van het kussenpanel.

Zelf gebruiken we altijd een blinde rits, die volledig wegvalt in één van de naden. Als je liever een gewone rits gebruikt, dan kun je de sluiting in de stof aan de achterkant maken. Maar je kunt het jezelf uiteraard helemaal eenvoudig maken, door gewoon geen sluiting te maken. Als je wasbare vulling gebruikt, kan het kussen in z’n geheel in de wasmachine.

Gebruik onze kussenpanels om jouw kleding te pimpen

Je kunt kussenpanels ook gebruiken om het rugpand van bijvoorbeeld een jeansjasje te pimpen. Dan maak je in een handomdraai van een doorsnee jasje een uniek jasje. Maar je kunt van een kussenpanel ook een leuke tas maken.

Leuk voor jezelf of geef kussenpanels als cadeau

Kussenpanels zijn ook hartstikke leuk om kado te doen aan iemand die zelf kan naaien. Of je maakt een leuk kussen met een persoonlijk tintje, dat wordt altijd gewaardeerd. We hebben kussenpanels in allerlei thema’s zoals mooie vrouwen, leuke dieren, auto’s, versierde skulls en nog veel meer!