Kamerhoog gordijnstof

Resultaat 1–18 van de 490 resultaten wordt getoond

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

De Ploeg gordijnstof

COBBLE (04)

104.95

De Ploeg gordijnstof

DISTEL (17)

96.95

Artelux gordijnstof

AMBER (15)

72.95

Artelux gordijnstof

BIESBOS (01)

85.95

Artelux gordijnstof

WILG (15)

74.95

De Ploeg gordijnstof

COBBLE (05)

104.95

Artelux gordijnstof

WOUD (07)

46.95

Artelux gordijnstof

OLEANDER (09)

46.95

Artelux gordijnstof

BROOKLYN (01)

46.95

Artelux gordijnstof

FAUNA (01)

74.95

De Ploeg gordijnstof

TWIST (68)

76.95

Artelux gordijnstof

WILG (23)

74.95

Online kamerhoog gordijnstof kopen

Je kunt voortaan bij ons kamerhoog gordijnstof kopen, want we hebben ons assortiment uitgebreid met gordijnstof van de merken De Ploeg en Artelux en zij hebben enkel kamerhoge stoffen in hun collectie.

Wat betekent kamerhoog?

Alle gordijnstoffen in deze categorie zijn in de meeste gevallen voldoende hoog om van plafond tot vloer naadloze gordijnen te maken. De naden ontbreken omdat het niet nodig is om banen aan elkaar te naaien. Heb je een gordijn nodig van 4 meter breed, dan koop je 4 meter gordijnstof mits deze kamerhoog is. Bij een gordijnstof die niet kamerhoog is, moet je in dit bijvoorbeeld 3 banen van 140 cm breed aan elkaar naaien om tot 420 cm breed te komen. Kies je voor een gordijn met patroon, dan dien je ook nog rekening te houden met rapporthoogte, zodat de patronen netjes op elkaar aansluiten. Daar heb je allemaal geen last van als je een gordijnstof koopt die al kamerhoog is.

Voor inbetween gordijnen is het zeker belangrijk dat de stof kamerhoog is, want naden in inbetween gordijnen is ronduit storend.

Hoe bereken je de benodigde meters?

Uitgangspunt is de breedte van de rail en welke plooi je wilt. Bij alle kamerhoge gordijnstoffen hebben we een pdf document toegevoegd dat aangeeft hoeveel stofbehoefte hoort bij welke plooi.

Kamerhoog wordt af fabriek verzonden

Kamerhoge gordijnstof netjes versturen is nog wel een kunst, daar gaan wij ons niet aan wagen. Ga je bij ons online gordijnstof kamerhoog kopen, dan geven wij de bestelling door aan de fabriek. Je bestelling wordt rechtstreeks door de fabrikant aan je geleverd, onder volledige garantie van de fabriek. Dan weten we zeker dat de stof netjes bij je aankomt.