Polyester stof

Resultaat 1–18 van de 1011 resultaten wordt getoond

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

Waarom polyester stof kopen?

Bij De Groot Stoffen kun je veel polyester stof kopen, simpelweg omdat polyester zorgt dat een interieurstof sterk is, minder snel vuil wordt en minder snel verkleurt.

Polyester stof heeft bij veel mensen een negatieve associatie, maar dat is onterecht, want deze stof is tegenwoordig heel comfortabel, je voelt bijna niet meer het verschil. Verder is een synthetische stof in het interieur heel duurzaam. In de eerste plaats omdat de stof sterker is, dus langer meegaat dan een stof van een natuurlijke vezel. De stof hoeft minder heet gewassen te worden en vaak kun je vlekken met een vochtige doek of borstel al verwijderen. Dan komt er geen wasmachine aan te passen. Helemaal handig voor stoffen stoel of bank, want die kun je niet wassen. Polyester stof is ook duurzaam omdat er minder water nodig is bij de fabricage. Om katoen te kweken is namelijk heel veel water nodig. Daarnaast kunnen polyester vezels vrij eenvoudig worden hergebruikt.

Onze polyester stoffen hebben ook vaak een gecombineerde samenstelling. Dat kan een combinatie zijn met een natuurlijke vezel of met een andere synthetische vezel. De samenstelling van al onze stoffen staat vermeld, zodat u precies kunt zien hoeveel polyester deze bevat.

Je kunt op veel adressen polyester kopen, maar er zijn goede redenen om polyester stoffen bij ons te kopen. Allereerst vanwege ons enorm grote assortiment; we hebben voor iedereen wel een polyester stof. Daarnaast omdat we eigenlijk alles wel op voorraad hebben, dus heel snel kunnen leveren. En dat voor een mooie prijs! Bovendien bieden we een stalenservice, zodat u thuis de stof kunt voelen en een stukje van de print kunt zien.