OPRUIMING

Resultaat 1–18 van de 45 resultaten wordt getoond

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

OPRUIMING van uitlopende kwaliteiten voor de koopjesjagers! Ook wij moeten af en toe afscheid nemen van een kwaliteit die we al lang voeren, simpelweg omdat de fabrikant ophoudt met produktie van die kwaliteit. Zo vind je bij ons in de opruiming meubelstoffen, gordijnstoffen, outdoorstoffen en imitatieleer. Het kan ook zomaar zo zijn dat slechts een bepaalde kleur van een hele reeks kleuren in de opruiming is. Als dit toevallig de kleur is die je zoekt, dan heb je mazzel. Op Facebook en in onze Nieuwsbrief geven we aan welke stoffen in de opruiming belanden, dus een goede reden om je in te schrijven voor onze Nieuwsbrief.

Omdat het vaak om uitlopende stoffen gaat, is het te bestellen aantal meters beperkt. Je kunt niet meer meters bestellen dan voorradig zijn, het systeem geeft automatisch aan als je te veel meters probeert te bestellen.

Als je een stof die nu in de aanbieding is al eerder besteld hebt en je overweegt om in de toekomst bij te bestellen, dan is nu je laatste kans, want op is op en weg is weg, dus wees er snel bij.

Wil je weten hoeveel meters er nog op voorraad zijn of heb je een andere vraag, neem dan gerust even contact op.

Het is natuurlijk mogelijk eerst een stofstaal te bestellen, net als bij alle andere stoffen. Zo’n stofstaal wordt meestal dezelfde dag of de volgende dag verstuurd. Een stofstaal is ongeveer 8 x 8 cm, voldoende om de stof te kunnen voelen en de kleur te kunnen beoordelen.