Imitatieleer

Resultaat 1–18 van de 114 resultaten wordt getoond

17.50

Imitatieleer

Bounty Silver

16.99
17.50
34.95

Imitatieleer

Western olive

17.95
16.99
17.50

Imitatieleer

Bounty Brown

16.99

Imitatieleer

Texas Taupe

12.95

Imitatieleer

Western cognac

17.95

Imitatieleer

Western natural

17.95
17.50
17.50

Imitatieleer

Western taupe

17.95
17.50

Imitatieleer

Bounty Black

16.99

Imitatieleer

Cow Hunter

36.95
17.50

Op zoek naar imitatieleer, ook wel skai genaamd? Bekijk dan gauw ons assortiment met prachtige kleuren.

Imitatieleer (ook: kunstlederkunstleerskai) is een imitatie van leer dat bestaat uit een kunststof die aangebracht is op een drager van textiel. In de kunststof toplaag wordt een tekening en structuur gedrukt die lijkt op de structuur van een soort leer. Ze hebben we structuren met veel littekens of juist hele gladde structuren en de structuren zijn ieder verkrijgbaar in een groot scala aan kleuren.

Ons kunstleer wordt voornamelijk gebruikt voor bijvoorbeeld het bekleden van stoelen, bankstellen, barkrukken, eetkamerstoelen. Maar imitatieleer is ook geschikt voor het maken van handtassen, reistassen of jassen. Eén van de grote voordelen van imitatieleer is dat het moeilijk vocht opneemt of doorlaat.

Er zijn inmiddels veel soorten imitatieleer die een ademende werking hebben en maar moeilijk van echt leer te onderscheiden zijn. Dit zijn kunstleersoorten vervaardigd van polyurethaan met een microporeuze structuur. De kunstleersoorten die geen vocht opnemen zijn veelal vervaardigd van PVC of een PVC-polyurethaan-combinatie.

Weet u niet hoeveel meters u moet bestellen, neem gerust even contact op om de exacte benodigde hoeveelheid jacquardstof te berekenen. Ook voor advies of een vrijblijvende offerte.

Ben u op zoek naar imitatieleer en wilt u deze zien en voelen, bestel dan een stofstaal of kom vrijblijvend bij ons langs op de weekmarkt in Eindhoven op dinsdag, in Middelburg op donderdag of op één van de markten van de Stoffenbeurs. Wij versturen niet alleen stof binnen Nederland, maar ook naar het buitenland, in met name Duitsland en België hebben we veel vaste klanten.