Jungle stoffen

Resultaat 1–18 van de 71 resultaten wordt getoond

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

De Groot Stoffen is groot in stof jungle dieren. Je vindt bij ons jungle stof in allerlei kwaliteiten. Zo hebben we printstof met jungle dieren, maar ook stof met ingeweven jungle motief. De printstoffen zijn bijv. de kwaliteiten Ottoman, digitale velvetprint, digitale katoenprint en linnenlook. De stoffen met ingeweven jungle dieren motieven zijn gobelin en jacquard.

Dit soort stoffen is helemaal in, je ziet het in iedere interieurwinkel terugkomen.

Stof jungle dieren is geschikt voor in je interieur. Afhankelijk van de kwaliteit kun je er stoelen mee bekleden, gordijnen van maken, maar ook voor interieurdecoratie worden onze stoffen veel gekocht. Onze stoffen zijn ideaal voor tafelkleden, het bekleden van lampenkappen of dozen, wanddecoratie, tassen, schorten, placemats, verzin het maar! Bij iedere stof staat vermeld voor welke toepassing deze geschikt is. Heb je twijfel of wil je advies, neem dan gerust contact op. Ook voor de berekening van de benodigde hoeveelheid stof staan we voor je klaar.

De minimale afname van stof jungle dieren is bij ons slechts 50 cm en daarnaast kun je gebruik maken van onze stalen service. Je kunt tegen een kleine vergoeding een staaltje opvragen (ongeveer 8 x 8 cm), zodat je de stof  kunt voelen. Natuurlijk kun je op 8 cm nooit het hele motief zien, maar je krijgt wel een indruk. Voor het hele motief verwijzen we naar de foto of je bestelt de minimale afname van 50cm om een beter beeld te krijgen. Van die 50 cm stof  kun je eenvoudig een leuk kussen of een tas maken, voor jezelf of om kado te doen.