Carnavalsstoffen

Resultaat 1–18 van de 35 resultaten wordt getoond

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

De Groot Stoffen is groot in carnaval stoffen. Je vindt ze bij ons in allerlei kwaliteiten. Zo hebben we carnaval printstof, maar ook carnaval stof met ingeweven motief. De printstoffen zijn bijv. de kwaliteiten Ottoman, digitale velvetprint, digitale katoenprint en linnenlook. De stoffen met ingeweven motief zijn gobelin en jacquard.

Onze carnaval stoffen worden veel gekocht voor jassen. Zeker als carnaval lekker buiten op straat gevierd wordt, is een warmere jas geen luxe. Onze kleurrijke gobelin stoffen worden met name veel gekocht voor carnaval. Maar ook de digitale katoenprint is zeer in trek vanwege de bonte kleuren.

We krijgen regelmatig bestellingen voor hele groepen. Heb je twijfel of wil je advies, neem dan gerust contact op. Ook voor de berekening van de benodigde hoeveelheid carnaval stof staan we voor je klaar.

De minimale afname van carnaval stof is bij ons slechts 50 cm en daarnaast kun je gebruik maken van onze stalen service. Je kunt tegen een kleine vergoeding een staaltje opvragen (ongeveer 8 x 8 cm), zodat je de stof kunt voelen. Natuurlijk kun je op 8 cm niet altijd het hele dessin zien, maar je krijgt wel een indruk van de stof. Voor het hele motief verwijzen we naar de foto of je bestelt de minimale afname van 50cm om een beter beeld te krijgen. Van die 50 cm carnaval stof kun je eenvoudig een leuk tas of hoed maken maken, voor jezelf of om kado te doen.

Wil je extra korting? Maak dan een account aan en krijg meteen een kortingscode voor 5% korting. Tevens kun je middels ons puntenspaarsysteem sparen voor nog meer korting.