Bloemen stoffen

Resultaat 1–18 van de 257 resultaten wordt getoond

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

De Groot Stoffen is groot in stoffen met bloemenprint. Je vindt bij ons stof met bloemenprint in allerlei kwaliteiten. Zo hebben we printstof met bloemen, maar ook stof met ingeweven bloemmotief. De printstoffen zijn bijv. de kwaliteiten Ottoman, digitale velvetprint, digitale katoenprint en linnenlook. De stoffen met ingeweven bloemmotieven zijn gobelin en jacquard.

Stoffen met bloemenprint  zijn helemaal terug van weggeweest. Vooral de stillevens met bloemen, zoals geschilderd door de Hollandse Meesters hebben voor een doorbraak gezorgd.

Onze stoffen met bloemenprint zijn geschikt voor in je interieur. Afhankelijk van de kwaliteit kun je er stoelen mee bekleden, gordijnen van maken, maar ook voor interieurdecoratie worden ze veel gekocht. Onze stoffen zijn ideaal voor tafelkleden, het bekleden van lampenkappen of dozen, wanddecoratie, tassen, schorten, placemats, verzin het maar! Bij iedere stof staat vermeld voor welke toepassing deze geschikt is. Heb je twijfel of wil je advies, neem dan gerust contact op. Ook voor de berekening van de benodigde hoeveelheid stof staan we voor je klaar.

De minimale afname van stof met bloemenprint is bij ons slechts 50 cm en daarnaast kun je gebruik maken van onze stalen service. Je kunt tegen een kleine vergoeding een staaltje opvragen (ongeveer 8 x 8 cm), zodat je de stof met bloemenprint kunt voelen. Natuurlijk kun je op 8 cm nooit het hele bloemmotief zien, maar je krijgt wel een indruk. Voor het hele motief verwijzen we naar de foto of je bestelt de minimale afname van 50cm om een beter beeld te krijgen. Van die 50 cm bloemenprint stof kun je eenvoudig een leuk kussen of een tas maken, voor jezelf of om kado te doen.