Linnen stof

Resultaat 1–18 van de 442 resultaten wordt getoond

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

Diverse kwaliteiten

Wil je linnen stof per meter kopen of mag het ook een combinatie zijn met andere materialen?Je vindt bij ons linnenlook printstof en een paar kwaliteiten meubelstof annex gordijnstof in een samenstelling met linnen.

Iedereen houdt van linnen, maar veel mensen kopen gordijnen van linnenlook met goede redenen. Het verschil tussen linnen stof en linnenlook stof zit ‘m in lichtechtheid, vuilgevoeligheid, wasbaarheid en krimp.

Linnenlook

Linnenlook stoffen zijn bedrukte stoffen op een linnen kleur basisdoek, vandaar de naam linnen LOOK. Dit basisdoek bestaat voor 80% uit katoen en 20% uit polyester, maar bevat geen linnen.
Qua dikte valt linnenlook te vergelijken met damast, dikker dan lakenkatoen, dunner dan denim. Maar voor interieur heeft linnenlook een perfecte dikte.
Linnenlook stof is goed in de wasmachine te wassen, bij voorkeur op 30 graden. De krimptolerantie is minimaal, slechts 2%.

Linnenlook is een prima alternatief voor wie niet de nadelen van linnen interieurstof wil. Je kunt deze stof perfect gebruiken voor gordijnen, stoelbekleding, kussens, speelkleden, lampenkappen, vlaggenslingers, tafelkleden, placemats, wandbekleding en tassen.

Linnen samenstelling

Je kunt bij ons geen zuiver linnen stof kopen, maar wel een paar kwaliteiten effen stof bestaande uit een samenstelling met linnen. Deze stoffen voelen net zo prettig en hebben ook de onregelmatige draaddikte, maar zijn door de samenstelling bewust minder vuilgevoelig en lichtgevoelig gemaakt. Wel de voordelen, maar minder last van de nadelen.

Deze stoffen zijn ideaal voor banken, stoelen, kussens en gordijnen.

Linnen stof kopen bij De Groot Stoffen

Je kunt op veel plaatsen linnen stof per meter kopen, maar bij ons kan dat al vanaf 50 cm. We leveren snel, met een goede service en advies. En dat voor een mooie prijs! Bovendien bieden we een stalenservice, zodat je thuis de stof kunt voelen. Heel belangrijk als je gordijnen van linnenlook stof of linnen stof wilt kopen. Lees vooral de geweldige beoordelingen die we van onze klanten krijgen. We vinden het belangrijk dat je tevreden bent, want we willen je graag als klant behouden.