Boucle stof

Resultaat 1–18 van de 51 resultaten wordt getoond

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

Bouclé stof kopen?

Ben je op de hoogte van de laatste trends? Dan heb je vast meegekregen dat meubels met een bouclé stof helemaal hip zijn, niet alleen in de kledingbranch, maar ook voor in het interieur! De stof is zacht, lekker pluizig en heeft een comfortabele uitstraling. Geen wonder dat je de krulletjes stof steeds vaker terug ziet komen in interieurs! Bovendien zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo zijn bouclé stoffen niet alleen gebruiken als meubelstof, maar ook als stof voor kussens én zelfs tassen. 

Bouclé stof in verschillende kleuren

Natuurlijk wil je dat jouw meubelstof perfect mengt met de rest van je interieur. Speciaal daarom zijn onze stoffen verkrijgbaar in allerlei kleuren en kwaliteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de wat grovere Himalayas, de fijne krulletjes van Lux en de zachtheid van Alaska voor banken en stoelen? Voor ieder interieur is er een passende bouclé stof in de webshop van De Groot Stoffen. Ontdek jouw favoriete kleur en vraag een proefstaal aan voor het maken van een weloverwogen keuze!

Bouclé meubelstof voor je interieur

Bouclé kan gemaakt worden van verschillende stoffen, zoals bijvoorbeeld natuurlijke of synthetische stoffen. Gelukkig wordt synthetisch meubelstof zó goed nagemaakt dat het prettig voelt aan de huid. Bovendien is het een stuk goedkoper én sterker. De krulletjes stof van de Groot is ideaal voor het bekleden van meubels! 

Bouclé stof onderhoud

Nu komt natuurlijk de grote vraag: hoe zorg ik ervoor dat mijn bouclé meubelstof lang mooi blijft? Er zijn verschillende dingen die je kan doen, zoals de krulletjes van de stof na verloop van tijd voorzichtig op te ruwen op de zitplaatsen. Zo voorkom je dat er een zitspiegel ontstaat die de stof een afdruk geeft op de plek waar is gezeten. Voor het opruwen van het zitvlak kun je een licht vochtige doek gebruiken waarmee je dept/wrijft met lichte druk. Zo gaan de krulletjes weer overeind staan en staat jouw stoel, fauteuil of bank er weer piekfijn uit!

Je kunt er ook voor kiezen om de stof af en toe te stofzuigen, zodat vuil geen schijn van kans krijgt om in jouw stof te kruipen. Daarnaast kan een protector spray zorgen voor extra bescherming tegen vet, vocht en olie. Kortom: genoeg manieren om jouw bouclé meubelstof goed te onderhouden! Heb je per ongeluk gemorst op je krulletjes stof en is het de hoogste tijd om deze te voorzien van een wasbeurt? Bekijk dan altijd vooraf de wasvoorschriften!

Bouclé stof kopen doe je bij de Groot stoffen

Heb jij je blik op één van onze bouclé stoffen laten vallen en wil je er zeker van zijn dat jouw favoriete stof past bij wat je voor ogen hebt? Bij De Groot Stoffen bieden wij kleine stofstaaltjes aan tegen een kleine vergoeding. Zo kun jij onze stoffen voelen en met je eigen ogen bekijken. Dit helpt je bij het maken van een weloverwogen keuze! Kom je er toch niet helemaal uit of wil je graag advies van een specialist? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op. Wij staan klaar om jou vooruit te helpen!