Verzendkosten & Levertijden

Bestelling en levering

90% van alle bestellingen worden binnen 3 dagen verzonden. Mochten we dat onverhoopt niet halen, dan nemen we contact met u op.

Verzendkosten voor orders binnen Nederland

De prijsverhoging die Post NL per 01-01-2024 doorvoert moeten we helaas deels doorberekenen en daardoor zijn de verzendkosten vanaf 01-01-2024 €7,59 per zending. Indien u wenst kunt u voor € 15,95 uw bestelling opgerold op een kartonnen rol geleverd krijgen. Hierdoor komen er geen vouwen in de stof.

Verzendkosten voor orders naar het buitenland

Voor verzendingen naar Belgie en Duitsland hanteren we andere standaardprijzen dan voor verzendingen binnen Nederland. Voor Belgie is de prijs €1 hoger en voor Duitsland is de standaardprijs €1,50 hoger dan de prijs voor verzending binnen Nederland.

Stofstalen

Voor stofstalen gelden afwijkende voorwaarden. Wij vragen een kleine bijdrage voor het verzenden van deze stofstalen. Voor de eerste stofstaal vragen wij €1,35, voor elke extra stofstaal vragen wij een additionele €0,45. Indien u een stofstaal bestelt in combinatie met een andere stof, betaalt u alleen de €0,40 van een stofstaal. De levertijden zijn afhankelijk van beschikbaarheid. U kunt maximaal 8 stofstalen aanvragen.

Vragen over je bestelling?

Heeft u vragen over uw bestelling? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, ook in het weekend.