Motief

Resultaat 1–18 van de 3110 resultaten wordt getoond

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

Bij De Groot Stoffen vind je stof met motief in veel verschillende kwaliteiten, Motieven volgens de laatste trend of juist tijdloos, bontgekleurd of slechts in één kleur, in pastelkleuren, zwart-wit, rood-wit-blauw. Het assortiment stof is dusdanig groot dat er altijd wel iets bij zit wat je aanspreekt. Hieronder vind je een greep uit de vele stoffen met motief die wij voeren.

Stoffen met motieven die betrekking hebben op jaargetijden:

Stoffen met motieven die betrekking hebben of feestdagen:

Stoffen met motieven volgens een bepaald thema:

Stoffen met motieven die typisch zijn voor bepaalde landen:

Maar natuurlijk hebben we ook stoffen ZONDER motief, de effen stoffen.

Onze stoffen kun je gebruiken voor meubels, kussens, tafelkleden, gordijnen, decoratie, tassen, wanddecoratie, etc. Wanneer je stof met motief gebruikt moet je er wel op letten dat de afbeelding in de juiste richting staat en dat bij naden het motief netjes aansluit. Gebruik je stof met motief voor gordijnen, let dan op de rapporthoogte. Je hebt dan extra stof nodig, zie veelgestelde vragen met uitleg daarover.

Je kunt gebruik maken van onze stalenservice. Tegen een kleine vergoeding kun je stofstaaltjes bestellen van ongeveer 8 x 8 cm. Waarschijnlijk zie je dan slechts een deel van het motief. Wil het hele motief zien, dan kun je beter de foto bekijken of de minimale afname van 50 cm. bestellen. Een stofstaal geeft je in ieder geval de mogelijkheid om de stof te voelen en een idee te krijgen van de kleur.