wandkleed

Toont alle 16 resultaten

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

Met wandkleed stof maak je vrij eenvoudig een mooi item voor aan de muur. Je kunt de stof inlijsten, voorzien van een roede of spannen om een frame. Dit frame kan een schildersdoek zijn, maar ook een houten frame dat je op maat maakt. Je tackt  de stof dan om het hout heen en je hebt een geweldige muurversiering. De wandkleed panels hebben een vaste maat. Je kunt deze dan ook alleen per stuk kopen, niet aan de meter.

Met een wandkleed haal je iets unieks in huis

Met een wandpaneel stof haal je iets unieks in huis en het is ook leuk om cadeau te doen. Een bijkomstig voordeel is dat frame art van textiel ook nog geluiddempend werkt. Wanneer de geluiden in je kamer hard doorklinken, dan wordt dat echt minder met een frame art van wandkleed stof.

De mooiste wandkleed prints

Je vind bij ons stof voor aan je wand van bedrukte katoen en binnenkort ook van jacquardgeweven stof. De afbeeldingen zijn erg gedetailleerd en prachtig van kleur, je raakt er niet gauw op uitgekeken.

Misschien ook leuk om je thuiswerkplek mee op te fleuren! Dan heb je tenminste iets leuks om naar te kijken tijdens al die gesprekken achter de monitor.

Maak gebruik van onze stalenservice

Bij de stoffen aan de meter kun je gebruik maken van onze stalenservice, maar die service kunnen we helaas niet bieden voor de wandkleed panels. Op een staaltje van 8 x 8 cm zou je ook slechts een fractie zien van het hele motief, dus dat zou ook weinig zin hebben. De wandkleed panels van katoen zijn van dezelfde kwaliteit als de digitale katoenprint. De wandkleed panels van jacquardstof kun je het beste vergelijken met jacquardstof Amadeus of Paradise.