wandkleed

Showing all 4 results

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.
-15%

Decoratiestoffen

Digitale Printstof 034

16.58
-15%

Bladeren stoffen

Digitale Printstof 007

17.85
-15%

Decoratiestoffen

Digitale Printstof 008

26.14
-15%

Decoratiestoffen

Digitale Printstof 006

17.85

Met een wandkleed maak je in een handomdraai je muur gezellig om naar te kijken. Is je muur niet zo mooi om naar te kijken of is je uitzicht niet zo fraai om naar te kijken bij het thuiswerken? Van onze stof voor wandkleden maak je in 4 stappen een leuk wandkleed. Enige wat je nodig hebt is een schaar, een naaimachine (niks bijzonders, kan met de meest eenvoudige machine), een strijkijzer, twee stokken of staven, een paar spijkers met een hamer.
Volg onderstaande stappen en maak ook jouw muur weer leuk om naar te kijken.

Stap 1: recht maken van de bovenzijde en van de onderzijde. Als je goede ogen hebt knip je precies op de draad. Een alternatieve methode is door een horizontale draad te trekken. Eventueel werk je de rand af.

Stap 2: sla de zelfkant aan de zijkanten naar achteren, stik deze vast en strijk mooi plat.

Stap 3: maak tunnels aan de bovenzijde en onderzijde waar je een stok of staaf doorheen haalt. Zorg dat de tunnel ruim genoeg is. Eventueel maak je de tunnel middels een andere stof die je er aan de achterkant tegenaan stikt. Dan verlies je niks van de afbeelding.

Stap 4: hang het wandkleed aan de muur. Sla twee spijkers op gelijke hoogte in de muur, ver genoeg uit elkaar om de stok te dragen en leg de stok op de spijkers. Je kunt ook langere stokken gebruiken en de uiteindenden door lussen stukken die je aan de muur bevestigt of de stokken aan mooie sierlijke haken te hangen.

Met een wandkleed aan de muur demp je ook de geluiden in je kamer, dat is meteen mooi meegenomen!

De wandkleden hebben een vaste afmeting, dus zijn alleen per stuk te koop, niet per meter. Daarom is het helaas ook NIET mogelijk om een stofstaal te bestellen,