Japanse stoffen

Resultaat 1–18 van de 21 resultaten wordt getoond

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

Bij De Groot Stoffen vind je Japanse stof in diverse kwaliteiten. Zo hebben we Japanse printstof, maar ook Japanse stof met ingeweven motief. De printstoffen zijn bijv. de kwaliteiten Ottoman, digitale velvetprint, digitale katoenprint en linnenlook. De stoffen met ingeweven motief zijn gobelin en jacquard.

Onze Japanse stof is geschikt voor in je interieur. Afhankelijk van de kwaliteit kun je er stoelen mee bekleden, gordijnen van maken, maar ook voor interieurdecoratie worden onze stoffen veel gekocht. Onze stoffen zijn ideaal voor tafelkleden, het bekleden van lampenkappen of dozen, wanddecoratie, tassen, schorten, placemats, verzin het maar! Bij iedere stof staat vermeld voor welke toepassing deze geschikt is. Heb je twijfel of wil je advies, neem dan gerust contact op. Ook voor de berekening van de benodigde hoeveelheid Japanse stof staan we voor je klaar.

De minimale afname van Japanse stof is bij ons slechts 50 cm en daarnaast kun je gebruik maken van onze stalen service. Je kunt tegen een kleine vergoeding een staaltje opvragen (ongeveer 8 x 8 cm), zodat je de stof kunt voelen. Natuurlijk kun je op 8 cm niet altijd de hele print zien, maar je krijgt wel een indruk van de stof. Voor het hele dessin verwijzen we naar de foto of je bestelt de minimale afname van 50cm om een beter beeld te krijgen. Van die 50 cm Japanse stof kun je eenvoudig een leuk kussen of een tas maken, voor jezelf of om kado te doen.

Wil je extra korting? Maak dan een account aan en krijg meteen een kortingscode voor 5% korting. Tevens kun je middels ons puntenspaarsysteem sparen voor nog meer korting.