Theedoeken

Resultaat 1–18 van de 28 resultaten wordt getoond

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

Jacquardgeweven theedoeken met verschillende toepasselijke dessins, functioneel en decoratief, van hoge kwaliteit, verzamel ze allemaal, voor jezelf of om kado te doen.

Deze sfeervolle theedoeken zijn niet alleen functioneel, maar zijn ook super leuk als decoratie in de keuken. Omdat wij een enorm groot assortiment jacquardstoffen en damaststoffen hebben en gespecialiseerd zijn in decoratiestoffen, vullen deze jacquard geweven of damasten unieke theedoeken ons assortiment mooi aan.

Het zijn 100% katoenen jacquardgeweven afdroogdoeken met sfeervolle afbeeldingen en ieder exemplaar heeft zijn unieke gekleurde zijranden. Het dessin is niet geprint, maar ingeweven. De hele serie ademt de sfeer van de Franse keuken en ze maken je keuken extra gezellig. Heb je er één, dan wil je er meer, maak je eigen persoonlijke verzameling! Er zijn veel verschillende dessins en er komen er ieder jaar een paar bij. Laat je verleiden door ons brede assortiment damasten theedoeken van hoge kwaliteit. Ze zijn groot van formaat, met de grootste zorg geweven en gemaakt van gekamd katoengaren.

De dessins zijn toepasselijk voor diverse gerechten en maken jouw etentje helemaal af. Deze theedoeken zijn voor veel keukenprinsen en -prinsessen een toepasselijk kado. Onze decoratieve theedoeken zijn fantastisch als housewarming gift of om kado te geven, want door een toepasselijk thema te kiezen maak je het kado persoonlijk en met aandacht uitgekozen.

De theedoek is 50 cm breed en 70 cm hoog en is voorzien van een handige ophanglus. We raden aan om de theedoek voor het eerste gebruik minstens één keer te wassen. Dat geldt eigenlijk voor alle theedoeken, want dan drogen ze daarna gemakkelijker de vaat.

We hebben meer dan 20 verschillende soorten damasten theedoeken in dezelfde Franse stijl, dus je kunt zelf toepasselijke combinaties maken.