Wandbekleding

Resultaat 1–18 van de 517 resultaten wordt getoond

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

Online stof wandbekleding kopen?

Dan zit je goed bij De Groot Stoffen, want wij zijn groot in interieurstoffen. Je vindt bij vast de wandbekleding stof die je zoekt. We hebben stoffen met ingeweven motief of met een print. Daarnaast vind je bij ons diverse geschikte kwaliteiten; gobelin en jacquard met ingeweven motief of velvet, linnenlook en ottoman met geprint motief.

Wandbekleding van stof

Een aantal van onze kwaliteiten kan gebruikt worden als wandbekleding gelijmd op een plaat of strak gespannen of schildersdoek. Wil je een grotere wand bekleden dan dien je wel rekening te houden met de rapporthoogte. Je kunt er ook voor kiezen om de stof als een wandkleed aan de muur te bevestigen. Dan maak je bovenin en onderin een tunnel met een rode en hang je het heel eenvoudig aan een spijker aan de muur.

Paneelstoffen

Er zijn ook bepaalde stoffen die als paneel verkocht worden om aan de muur te hangen. Dit type stof voor wandbekleding is de digitale katoenprint met een haarscherpe gedetailleerde afbeelding over de hele breedte.

Pimp je kast

Heb je een kast of deur die er niet meer uitziet? Pimp deze eenvoudig met een strak gespannen of verlijmde stof.

Stofstaal

Online stof voor wandbekleding kopen is moeilijk, daarom kun je bij ons tegen een kleine vergoeding stofstaaltjes bestellen een idee te krijgen van de structuur. Het stofstaaltje is ongeveer 8 x 8 cm, dus hoe de afbeelding eruit ziet, kun je het beste op de foto zien. Het is helaas niet mogelijk om een stofstaaltje te bestellen van een paneelstof.