Naaigaren

Resultaat 1–18 van de 96 resultaten wordt getoond

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

Online bijpassend naaigaren kopen bij een online gekochte stof kan lastig zijn,  daarom bieden we ONE-STOP-SHOPPING: We verkopen voortaan ook Mettler Seralon naaigarens als toebehoren en geven per stof aan welke kleur naaigaren past bij de kleur van de stof. Misschien heb je dat klosje thuis al liggen, dat is dan mooi meegenomen. Heb je de kleur nog niet in huis dan kun je bijpassend naaigaren kopen, samen met de bestelling van de stof of als losse bestelling. Kies je voor een losse bestelling, dan is de verhouding met de verzendkosten wel wat scheef, dus probeer het dan te combineren met een ander artikel.

Het is een hele klus om aan alle stoffen de bijpassende kleur naaigaren te linken en dat gaat wel even tijd kosten. Mocht je in de tussentijd willen weten welke kleur het beste past, stuur dan een email naar [email protected]. Dan kun je aan je bestelling meteen het naaigaren toevoegen.

We hebben gekozen voor de Seralon naaigarens van Mettler met 200m draad per klosje. Het universele naaigaren SERALON is de alleskunner van Mettler en laat zich moeiteloos verwerken op alle stoffen en met elk type steek. De uitstekende naaibaarheid en de kwaliteit van het polyestergaren garanderen overtuigende resultaten bij katoen, synthetische stoffen, gemengde weefsels, linnen of zelfs zijde. Dankzij een indrukwekkend scala aan zijdeachtig glinsterende en intense kleuren is er voor iedere stof wel een passende kleur. De hoge scheursterkte en slijtvastheid maken van SERALON een betrouwbare partner voor al jouw creaties.