Paneelstoffen

Resultaat 1–18 van de 128 resultaten wordt getoond

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

Paneelstoffen zijn stoffen die een vaste maat hebben, dus niet per strekkende meter verkocht worden, maar per stuk. We hebben paneelstoffen in diverse kwaliteiten, zoals gobelinstof, jacquardstof of digitale printstof.

De toepassingen van onze paneelstoffen zijn divers:

De meeste paneelstoffen worden gebruikt als kussenpaneel, De kussenpanelen zijn veelal in de standaard maten van binnenkussens (meestal 47 x 47). Zelf stoppen we er altijd een donzen binnenkussen in van 50 x 50, dat past heel goed. U kunt ervoor kiezen zowel voor de voorkant als voor de achterkant van het kussen een kussenpaneel te kopen, maar u kunt in principe van iedere andere stof een bijpassende achterkant maken. Als u het kussen wilt kunnen open maken, raden wij aan te werken met een blinde rits, dan valt het totaal niet op dat er een rits in zit.

Daarnaast worden de paneelstoffen ook vaak ingelijsd om als wanddecoratie te dienen. U kunt een paneel spannen om een schildersdoek, of voorzien van een roede aan de boven- en onderkant, of u maakt er simpelweg een leuke lijst eromheen. Leuk aan de wand met bijpassend kussen op de bank!

Ook super gaaf is om bijvoorbeeld het rugpand van een jasje te maken van een paneelstof. Dan heeft u niet alleen een hip jasje, maar ook een uniek exemplaar. U kunt op deze manier ook een bestaand jasje pimpen!

Maar u kunt ook supergave tassen maken van de paneelstoffen. Wilt u een tas groter maken, dan combineert u het paneel gewoon met een andere stof of met imitatieleer, zodat u minder gebonden bent aan de maat van het paneel. Wilt u de tas voeren, dan hebben wij daar ook de geschikte stof voor.


Stofpanelen zijn stoffen die een vaste maat hebben, dus niet per strekkende meter verkocht worden, maar per stuk. De meeste stofpanelen zijn kussenpanelen, maar u kunt ze ook gebruiken als wanddecoratie, als rugpand van jasjes of voor het maken van tassen.