Linnenlook

Resultaat 1–18 van de 336 resultaten wordt getoond

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

In de stoffenwinkel van De Groot Stoffen vind je een groot assortiment interieurstoffen en decoratiestoffen waaronder linnenlook. Het is een bedrukte stof in linnenkleur. De samenstelling van de stof is 80% katoen en 20% polyester, de breedte is 140 cm en de stof is machinewasbaar op 30 graden.

Linnenlook is een decoratiestof die ook meubelgeschikt is, vooral voor losse stoffering. Je kunt er meubels mee stofferen, maar voor intensief gebruik adviseren we een meubelstof te kiezen met een hogere Martindale. Voor tuinmeubelkussens is deze stof ook zeer geschikt.

Linnenlook wordt ook veel gebruikt als gordijnstof, vooral voor slaapkamers of keuken. Bij de berekening van de benodigde hoeveelheid stof is het aan te raden om rekening te houden met rapporthoogte, zodat het motief in de gordijnen netjes doorloopt. Wanneer de rapporthoogte niet vermeld staat, kunt u daar gerust om vragen. Voor kortere gordijntjes, bijv. in een caravan, is deze stof ook perfect geschikt, want ook op korte lengte valt de stof voldoende soepel. Gordijnen van deze stof houden altijd licht tegen, maar als je volledig lichtdichte gordijnen wilt, dan kun je beter lichtdichte gordijnvoering gebruiken. Voering is goed voor het behoud van uw gordijn, het geeft de gordijnen volume en zorgt dat het gordijn er aan de buitenkant ook netjes uitziet.

Verder wordt linnenlook gebruikt voor allerlei decoraties, zoals het bekleden van lampenkappen, tafelkleden, vlaggenslingers, placemats, schorten, tafelkleden, sierkussens, tassen, bekleden van dozen etc.

We hebben deze kwaliteit al jaren naar volle tevredenheid in ons assortiment. Er zijn enorm veel leuke prints, voor volwassenen en voor kinderen, in bepaalde thema’s en voor bepaalde seizoenen. Zo hebben we ook een grote hoeveelheid maritieme linnenlook stoffen. Neem gerust een kijkje, je zult versteld staan van het aanbod.

Misschien ken je de kwaliteit al, maar als dat niet het geval is, en je zoekt een  Linnenlook stof dan kun je een stofstaaltje bestellen (ongeveer 8 x 8 cm) zodat je de stof kunt voelen en de kleur beter kunt beoordelen.