Boa

Showing 1–18 of 49 results

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

Bij ons kunt u prachtige meubelstoffen kopen voor hele scherpe prijzen. In de stoffenwinkel van De Groot Stoffen vindt u een groot assortiment interieurstoffen en decoratiestoffen waaronder stof Boa. Dit is één van onze meest populaire meubelstof. Deze kwaliteit is verkrijgbaar is een bijzonder uitgebreid kleurenpallet, varierend van heel intens tot soft pastel. De verkrijgbare kleuren zijn: espresso, liver, clay, natural, ecru, beige, taupe, brown, darkbrown, chocolate, onyx, graphite, antracite, steel, darkgrey, grey, zinc, lichtgrey, magnolia, pink pastel, blush, blossom, sky, lightblue, iceblue, mint, pistachio, yellow pastel, sesame, mango, maize, olive, mustard, lime, green, emerald, turquoise, petrol, aqua, navy, darkblue, aubergine, winered, purple, fuchsia, red, fire en mandarin.

Het weefsel is regelmatig, niet grof en oogt zacht. Het is een meubelstof die u vaak tegenkomt in toonzalen van meubelwinkels of beddenwinkels.

Boa is een sterke meubelstof, heeft een hoge kleurechtheid en pilt niet. Daardoor is deze kwaliteit uitstekend geschikt voor intensief woonkamergebruik. U kunt deze stof voor vaste bekleding van uw meubels gebruiken of voor het maken van losse kussens. Boa is tevens in de machine wasbaar op 30 graden.

Vanwege de verlijmde achterkant rafelt Boa amper, wat prettig is bij het zelf stofferen van uw meubels.

Kortom, Boa is een goede kwaliteit meubelstof met een comfortabele uitstraling voor een hele scherpe prijs. We hebben Boa al een aantal jaren tot volle tevredenheid in onze collectie. U kunt Boa nabestellen zolang de fabriek de stof levert, maar lichte kleurafwijking per rol zijn altijd mogelijk.

Alle stoffen in onze webshop worden zo goed mogelijk weergegeven, maar voor alle stoffen geldt dat kleur en structuur op verschillende beeldschermen (desktop, tablet, telefoon) anders kunnen overkomen dan ze in werkelijkheid zijn. Dit kan te maken hebben met de resolutie en de kleurweergave van je beeldscherm. Wilt u Boa meubelstof kopen, maar wilt u liever eerst de kleur zien en de stof voelen, bestel dan een proefstaal. Dan kunt u de kleuren in uw interieur en de kwaliteit beter beoordelen, alvorens over te gaan op meubelstof kopen.

Ook proefstalen kunnen minimaal afwijken van de werkelijke levering. Kleurafwijkingen kunnen ontstaan door verschillende verfbaden. Indien u voor meerdere meubels stof wilt bestellen, adviseren wij u om deze in één keer te bestellen om kleurafwijkingen tussen verschillende leveringen te voorkomen.

Bij ons kunt u meubelstoffen kopen van verschillende materialen (natuurlijke en synthetische) of combinaties van materialen. Bij de keuze van het materiaal kunnen verschillende factoren van invloed zijn: sterkte, kleurechtheid, milieubelastende waarde. Natuurlijke materialen nemen vuil beter op dan synthetische materialen en vuil trekt ook dieper in de vezels. Synthetische vezels zijn gesloten vezels en daardoor blijft vuil meer aan de oppervlakte. Natuurlijke materialen zijn niet krimpvrij en ze verkleuren sneller. Is de milieubelastende waarde voor u belangrijk? Dan is het goed om te weten dat een katoen geteelde stof aanzienlijk meer water, elektra en transport verbruikt en wat te denken van de bestrijdingsmiddelen. De polyester stoffen kennen een aanzienlijk lagere milieubelastende waarde, want er komen geen bestrijdingsmiddelen voor in het proces van olie of hergebruikte polyester naar nieuwe garens. Wanneer u dus denkt milieuvriendelijkere bezig te zijn bij een meubelstof van natuurlijke vezels vergist u zich. Tot een paar jaar geleden kon alleen katoen worden hergebruikt, maar tegenwoordig hergebruiken we meer polyester dan natuurlijke vezels. Meubelstof Boa bestaat voor 100% uit niet-natuurlijke vezels en heeft dus alle voordelen daarvan.

Gaat u meubelstof kopen, maak eerst een tekening,meet dan de maten en bereken daarna de benodigde hoeveelheid meubelstof, rekening houdend met de richting van de stof (dient altijd in dezelfde richting genomen te worden).

Weet u niet hoeveel meters meubelstof Boa u nodig heeft, neem gerust even contact op om het aantal meters te laten berekenen. Meubelstof kopen is niet eenvoudig, daarom staan wij altijd klaar voor advies of een vrijblijvende offerte.