Bink

Resultaat 1–18 van de 22 resultaten wordt getoond

23.95

Meubelstoffen

Meubelstof Bink Cream

23.95

Meubelstoffen

Meubelstof Bink Blush

23.95
23.95

Meubelstoffen

Meubelstof Bink Maize

23.95
23.95
23.95
23.95
23.95

Meubelstoffen

Meubelstof Bink Prune

23.95

Meubelstoffen

Meubelstof Bink Grey

23.95

Meubelstoffen

Meubelstof Bink Onyx

23.95
23.95

Meubelstoffen

Meubelstof Bink Khaki

23.95

Meubelstoffen

Meubelstof Bink Beige

23.95

Meubelstoffen

Meubelstof Bink Mocca

23.95

Meubelstoffen

Meubelstof Bink Brown

23.95

Meubelstoffen

Meubelstof Bink Cacao

23.95

Wilt u meubelstof kopen? Bent u van plan om uw meubels opnieuw te (laten) bekleden? Of koopt u nieuwe meubels en mag u zelf de stof aanleveren (vele malen goedkoper!!!!!), dan bent u bij De Groot Stoffen aan het juiste adres. Wij verkopen alle soorten interieurstof en hebben een grote collectie meubelstoffen van A-kwaliteit. Als uw interesse uitgaat naar een tijdloze stof, dan zou u eens moeten kijken naar onze BINK. Dit is een meubelstof, geschikt voor zowel vaste als losse stoffering, zéér sterk (martindale is 100.000), vochtafstotend behandeld (als u er snel bij bent klopt u de rode wijn er zo vanaf) en machine wasbaar op 30 graden. Ondanks al deze praktische eigenschappen heeft BINK een zachte en volle grip.

Laten we eens wat dieper ingaan op technische deel van deze interieurstof. Het weefsel dat u ziet is een zogenaamde polyester platweef, waarbij twee groepen garens haaks op elkaar geweven zijn. De garens van deze stof bestaan voor 100% uit kunstmatige vezels, in dit geval polyester, en dat maakt de stof sterk en zorgt voor een hoge slijtvastheid. Die slijtvastheid wordt uitgedrukt in Martindale (= het aantal keren dat een machine over de stof wrijft) en bij deze meubelstof is de Martindale 100.000, hetgeen betekent dat pas bij 100.000 toeren de eerste draad breekt. Voor gemiddeld woonkamergebruik is een Martindale van 30.000 al voldoende. De achterkant van de stof bestaat een zwarte fleecelaag, ook van 100% polyester. Deze stof is vlekwerend en vochtafstotend behandeld, hetgeen betekent dat u water of andere vloeistof er vanaf kunt kloppen als u dat meteen doet. Het is niet zo dat u de stof buiten in de regen kunt u leggen en dat het water er dan niet intrekt. Verder moet u zich realiseren dat de vlekwerende en vochtafstotende behandeling door het wassen verdwijnt.

Meubelstof BINK is 143 cm breed en bij ons verkrijgbaar in 22 kleuren, wellicht zit er een kleur bij die past bij de interieurstof die u al heeft. De verkrijgbare kleuren zijn: scarlet, maize, turquoise, royalblue, iceblue, prune, mauve, blush, blossom, eucalyptus, army, espresso, cacao, brown, mocca, vanilla, cream, beige, khaki, grey, graphite en onyx.

U kunt bij ons meubelstof BINK nabestellen zolang de fabriek de stof levert, maar zoals bij iedere interieurstof, zijn ook hier lichte kleurafwijking per rol altijd mogelijk, houd daar dus rekening mee. Weet u niet hoeveel meters meubelstof BINK u nodig heeft, neem gerust even contact op om het aantal meters te laten berekenen. Meubelstof kopen is niet eenvoudig, daarom staan wij altijd klaar voor advies of een vrijblijvende offerte.