Kerststoffen kopen!

Wanneer de blaadjes van de bomen waaien en het is vroeg donker, denk dan op tijd aan Kerststoffen kopen. Niets is zo gezellig als een huis in Kerstsfeer!

Bekijk ons assortiment Kerststoffen:

Linnenlook Gobelin Katoen

Wees er snel bij!

Wilt u Kerststoffen kopen, zorg dat u op tijd bent, want ze vliegen de deur uit!

Bij ons vindt u allerlei soorten kerststoffen. U kunt bedrukte Kerststoffen kopen van katoen of linnenlook, maar ook Kerststoffen met ingeweven afbeeldingen zoals gobelin. Al onze Kerststoffen zijn 140 cm breed en machine wasbaar op 30 graden. De gobelin Kerststoffen zijn wat zwaarder en stugger dan de katoenen of linnenlook Kerststoffen.

Tover uw huis om in Kerstsfeer

Kerstoffen kopenZeker in deze tijd waarin we veel thuis zijn, hebben we behoefte aan een gezellig huis en gaat men Kerststoffen kopen. Je ziet de eerste Kerstbomen al in de woonkamers verschijnen. Op internet kunt u volop inspiratie opdoen om uw huis om te toveren in Kerstsfeer en onze Kerststoffen helpen u daarbij.

U kunt bij ons al Kerststoffen kopen vanaf een halve meter.

De gobelin Kerststoffen zijn wat dikker en worden vaak gebruikt voor het maken van Kerstkleden of tafellopers of voor Kerststokken om de kerstkadootjes in te doen. Of u maakt kussentjes voor op de bank, die kunt u ook ieder jaar weer tevoorschijn halen.

Kerststoffen kopenMet bedrukte Kerststoffen kunt u allerlei kerstdecoraties maken. Meestal gebruikt men de bedrukte stoffen voor een leuk kleed op tafel tijdens de Kerst. Of men maakt er placemats van. En wat te denken van gezelllige Kerstschorten tijdens het kokerellen? Maar ook kleinere opgevulde kerstdecoraties om op te hangen kunnen goed van linnenlook gemaakt worden. Die hangt u eenvoudig met gekleurd lint op verschillende lengtes aan een stok voor het raam. Nog een leuk idee: maak een vlaggenslinger in Kerstsfeer, super leuk van de grappige Kerststoffen in linnenlook.

De linnenlook Kerststoffen worden ook wel gebruikt om de kadootjes mooi mee in te pakken, met een rood lint eromheen.

 

Wilt u de kerststof zien en voelen, dan komt u vrijblijvend bij ons langs op de weekmarkt in Eindhoven op dinsdag, in Middelburg op donderdag of op één van de markten van de Stoffenbeurs. Wij versturen onze Kerststoffen niet alleen binnen Nederland, er gaan ook veel bestellingen naar het buitenland, in met name Duitsland en België hebben we veel klanten. Nu het vanwege COVID-19 praktisch onmogelijk is om bij ons de markt uw Kerststoffen te kopen, sturen wij deze natuurlijk graag naar u op!

WIJ WENSEN U ALVAST EEN HELE FIJNE KERST EN VEEL PLEZIER MET DE VOORBEREIDING!