Skai leer met dierenprint kopen? Online PU leer met dierenprint bestel je bij De Groot Stoffen!

Bij ons kun je onder de naam Jungle Leather de meest fantastische soorten skai leer dierenprint kopen. We hebben imitatie slangenleer, imitatie krokodillenleer, maar ook andere soorten skai leer dierenprint zoals kikker, panter en koe (niet echt jungle, maar toch). Ons Jungle Leather is niet zomaar een imitatieleer dierenprint met een vlakke print, maar bijvoorbeeld het imitatie krokodillenleer heeft reliëf van schubben of vacht en dat maakt het zo bijzonder. Middels de knop hieronder ga je vanzelf naar al ons animal kunstleer. Jungle Leather Hieronder een kleine impressie.

WAT IS skai leer dierenprint?

Natuurlijk is alle imitatieleer een imitatie van de huid van een dier, maar bij skai leer dierenprint gaat het niet alleen om de huid, maar juist ook om de vacht of schubben. Qua samenstelling lijkt ons Jungle Leather ook niet op imitatieleer zoals gebruikt wordt op bijvoorbeeld een bank. Ons imitatie slangenleer of kunstleer krokodil is beter te vergelijken met een soepele soort vinyl. Wat deze kwaliteit zo bijzonder maakt is het reliëf; je voelt de schubben van de slang en de haren van het luipaard. Zo hebben we diverse variaties nep slangenleer, skai leer krokodil, imitatieleer met luipaardprint etc. en in allerlei kleuren of zelfs metallic uitvoeringen. Vooral nep slangenleer Comodo vind je in de vrolijke kleurtjes die nu zo in zijn. Maak dus lekker zelf een uniek tasje in een zomers kleurtje, dat bespaart je een hoop geld.

Wat kun je met animal kunstleer?

De soorten animal kunstleer uit de collectie Jungle Leather worden vooral gebruikt voor interieurdecoratie en voor het maken van tassen, telefoonhoesjes en hoezen voor laptop of tablet. Dat laatste behoeft waarschijnlijk geen verdere uitleg, het eerste wellicht wel. Denk bijvoorbeeld aan placemats, onderzetters, onderleggers, je hoeft ze niet eens af te werken, gewoon netjes knippen is al voldoende. Het materiaal is ook meer dan sterk genoeg om krukken en poefjes mee te bekleden. Vast en zeker heb je zelf nog meer leuke ideeën. Laat het ons weten, we zijn altijd benieuwd wat onze klanten voor leuke dingen gemaakt hebben.

Bestel gerust een staaltje van ons animal kunstleer, zodat je zelf kunt ervaren hoe deze voelt. Omdat we alleen een webshop hebben, bieden we onze klanten een stalenservice. Dat houdt in dat je tegen een kleine vergoeding een staaltjes krijgt van ongeveer 8 x 8 cm, zodat je het materiaal kunt voelen en de kleur in het echt kunt zien. Om ons assortiment uptodate te houden bezoeken we regelmatig specifieke beurzen zoals Lineapelle voor de nieuwste trend in skai leer dierenprint.