Gordijnstof

U vindt bij ons een grote collectie betaalbare gordijnstof in diverse kwaliteiten, kleuren en motieven. Onze stoffen hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. De gordijnstof die we aanbieden op onze stoffenwinkel is geschikt om aan te leveren bij een atelier of om zelf gordijnen te maken. We kunnen u adviseren over de benodigde hoeveelheid en we werken samen met een gordijnatelier, mocht u ze willen laten maken. Als u uw woning wilt inrichten, of de sfeer van uw woning wilt veranderen heeft u niet alleen meubilair nodig, maar zeker ook passende gordijnen. Gordijnen kunnen elke kamer volledig transformeren van saai naar gezellig van koud en onpersoonlijk naar warm en vriendelijk. De meeste woningen hebben een woonruimte, slaapkamer(s) en een keuken. Iedere ruimte heeft een doel en de gordijnen die u gaat hangen, moeten goed passen in desbetreffende ruimtes. Er zijn verschillende modellen gordijnstof, die afhankelijk van smaak, budget en de ruimte gehangen kunnen worden.

Zelf nieuwe gordijnen maken met onze gordijnstof

Wanneer u zelf nieuwe gordijnen gaat maken heeft u bij onze online stoffenwinkel het grote voordeel dat u ruim de keuze heeft. U kunt een stof staal aanvragen en onze hulp inroepen om de juiste aantal meters te berekenen voor uw gordijnen.We kunnen uw gordijnen ook op maat laten maken. Neem daarover contact op, zodat we de details kunnen bespreken en we een prijsopgave kunnen maken.

Diverse kwaliteiten

Onze gordijnstof is er in diverse kwaliteiten, motieven en natuurlijk kleuren. Wellicht kent u onze gordijnstoffen en heeft u ze gezien op de weekmarkt in Eindhoven op dinsdag, in Middelburg op donderdag of op één van de markten van de Stoffenbeurs. Wanneer u een bepaalde gordijnstof wilt voelen en de kleur in het echt wilt zien, bestel dan een stofstaaltje (ongeveer 8 x 8 cm). Maak gebruik van de zoek opties aan de linkerkant van het scherm of zoek naar de gewenste stof. Eigenlijk kunt u alle kanten op met de gordijnstof van De Groot Stoffen.