Damast stof

Showing all 9 results

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.
-15%

Bladeren stoffen

Damast Palma Kaki

15.26
-15%

Damast stof

Damast Belleza

15.26
-15%
-15%

Bladeren stoffen

Damast Palma Multico

15.26
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%

Sinds kort kun je bij De Groot Stoffen ook bedrukte damast stof kopen, want deze kwaliteit hebben we recent toegevoegd aan onze collectie printstoffen. De samenstelling van de bedrukte damast is 100% polyester. Daardoor is deze stof sterk, de stof neemt minder vuil op en is minder lichtgevoelig. De breedte is 150 cm deze stof is machine wasbaar op 30 graden.

Bedrukte damast stof is een interieurstof, die je kunt gebruiken als decoratiestof, gordijnstof of als meubelstof.  Voor heel intensief gebruik adviseren we een meubelstof te kiezen met een hogere martindale, maar dat kun je combineren met bijvoorbeeld een kussen van bedrukte damast.
Het is ook zeker ook een mooie gordijnstof, Damast stoffen zijn vrij dun en heel erg soepel, dus gemakkelijk te plooien. Ook geschikt voor vouwgordijnen, paneelgordijnen en rolgordijnen. Bij de berekening van de benodigde hoeveelheid stof voor jouw gordijnen is het aan te raden om rekening te houden met rapporthoogte en voldoende damast stof te kopen, zodat het dessin van de damast stof netjes doorloopt. Wanneer de rapporthoogte niet vermeld staat, kun je daar gerust om vragen. Wil je volledig lichtdichte gordijnen, dan raden we een lichtdichte gordijnvoering aan. Dat is tevens goed voor het behoud van het gordijn en maakt de gordijnen voller. Weet je niet hoeveel meters je moet bestellen, neem gerust even contact op om de exacte benodigde hoeveelheid bedrukte damast stof te berekenen. Ook voor advies of een vrijblijvende offerte.

Bedrukte damast stoffen worden niet alleen gebruikt als gordijnstof of meubelstof, maar ook als interieurdecoratiestof, bijv. voor tafelkleden (zowel binnen als buiten), het bekleden van dozen, lampenkappen (heel gaaf!), sierkussens, maar ook voor het maken van tassen.

Wil je de damast stof zien en voelen, bestel dan een stofstaal (ongeveer 8 x 8 cm) om de kwaliteit te voelen en een indruk te krijgen van de werkelijke kleur.