Stof buitenkussens

Resultaat 1–18 van de 161 resultaten wordt getoond

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

De leukste stoffen voor buiten

Wil je een mooie stof voor buitenkussens kopen voor op je loungeset, tuinbank of boot, dan ben je bij De Groot Stoffen aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment uni’s, streepstoffen en bonte prints, zodat er voor iedereen een passende stof tussen zit.

Handig bij het Hollands weer!

Ben je het zat om steeds het weerbericht in de gaten te houden om je kussens op tijd naar binnen te halen? Wanneer je je kussens maakt van waterafstotende stof voor buitenkussens, kunnen ze best even tegen een buitje. De eerste druppels rollen er zo vanaf. Gaat het langer regenen, dan gaat het water uiteindelijk tussen de draden door toch in de vulling zitten. Waterafstotend is namelijk niet waterdicht!

Stof voor buitenkussens is niet alleen waterafstotend, de lichtechtheid is ook veel beter dan bij normale stoffen. Dat moet ook, want de kussens liggen hopelijk de hele dag lekker in de zon. De tuinkussen stof moet niet te snel verbleken.

En je kunt een bijpassend tafelkleed maken bij je tuinstoelen, ook leuk!

Kenmerken van outdoor stof

Onze stof voor buitenkussens is anti bacterieel, vuil- en waterafstotend afgewerkt. De stof heeft een teflon finish waardoor het water van een eerste regenbui van de stof afloopt. Blijven er echt plassen staan op de kussens, dan zal uiteindelijk het water er wel doorheen gaan. Gelukkig is tuinkussen stof ook weersbestendig, dus gaat niet rotten door vocht. Iedere stof verkleurt, maar de lichtechtheid van deze stof is heel hoog, waardoor deze lang zijn kleur behoudt.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij de berekening van de benodigde hoeveelheid stof voor buitenkussens, neem gerust even contact op om de benodigde hoeveelheid te berekenen. Dat doen we met alle plezier.

Online stof voor buitenkussens kopen? Bestel een stofstaal!

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze stoffen? Ben je specifiek op zoek naar tuinkussen stof en wil je de stoffen zien en voelen, dan kun je een stofstaal bestellen (ongeveer 8 x 8 cm).