De Ploeg meubelstof

Resultaat 1–18 van de 101 resultaten wordt getoond

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

Ploegstoffen zijn een begrip en men kiest bewust voor een meubelstof van De Ploeg.

Meubelstoffen van De Ploeg behoren tot het hogere segment meubelstoffen. De ontwerpers ontwikkelen innovatieve materialen, gebruiken eerlijke materialen en houden vast hun visie op hoe ontwerp en omgaan met de wereld met elkaar in evenwicht moeten zijn. De ontwerpen zijn tijdloos, integer en innovatief, waarbij bewust wordt omgegaan met gebruik van grondstoffen en aandacht wordt besteed aan milieuvriendelijke productieprocessen met als doel om meubelstoffen te ontwikkelen die een optimaal comfort bieden, mensvriendelijk en veilig zijn.

Het is dus niet voor niets dat De Ploeg meubelstoffen behoren tot het hogere segment en dat vertaalt zich uiteraard in de prijs. Voor de kleine portemonnee hebben we mooie alternatieven. Vraag er gerust naar.

Bij ons kun je meubelstof kopen waar je als consument normaliter niet aan kunt kopen. Onze meubelstoffen vind je op de hedendaagse meubels in de betere meubelzaken, maar daar kun je geen meubelstof los kopen. Bij ons wel, bij ons koop je meubelstof eenvoudig aan de meter en vaak voor een gunstigere prijs.

We beseffen dat het online kopen van De Ploeg meubelstof best lastig is, want je wilt de stof kunnen voelen en kleuren komen op het scherm vaak anders over. We hebben geen fysieke winkel of showroom, maar je kunt tegen een kleine vergoeding een knipstaal bestellen van Ploegstoffen. Voor knipstalen van De Ploeg meubelstof hanteert De Ploeg een maximum van 5 en deze worden verstuurd door De Ploeg. De knipstalen van de andere meubelstoffen worden door onszelf verzorgd.