Nieuw: bedrukte Damast stof

Je kent damast stof vast wel van de tafelkleden! Mooie effen stoffen met een ingeweven bloem- of ander motief. Goed nieuws voor alle fans van deze stof, we hebben nu ook bedrukte damast in onze webshop! Ontdek nu alvast de mooiste motieven, en wie weet breiden we onze collectie binnenkort nog verder uit.

Aan de slag met bedrukte Damast

Bedrukte damast is een interieurstof met ingeweven patroon waarover een afbeelding is geprint. Dit geeft het geheel een bijzonder effect. Het is te gebruiken als gordijnstof, meubelstof of decoratiestof. Leuk voor op een stoel, voor gordijnen, tafelkleden, sierkussens of zelfs tassen! 

Het verschil met een damast tafelkleed is dat bedrukte damast stof niet van katoen of linnen, maar van 100% polyester is gemaakt. En dat heeft zeker zijn voordelen: het is een gesloten vezel, dus het vuil blijft op de vezels zitten en trekt er niet in. Geen zorgen dus wanneer je een keertje knoeit op jouw damast tafelkleed of gestoffeerde stoel. Het polyester is gemakkelijk schoon te krijgen met een doekje of op slechts 40° in de wasmachine. Nog een voordeel is dat polyester stof veel minder gevoelig is voor licht dan een natuurlijke vezel. Hierdoor verkleurt bedrukte damast stof niet snel. Ideaal wanneer je het wilt gebruiken voor je tuinkussens, een picknickkleed of buitengordijnen! 

Inspiratie voor fleurige creaties bedrukte damast stof

Damast blijft leuk voor tafelkleden, ook de bedrukte damast, zeker op een tuintafel. Zoals dit exemplaar gemaakt van Damast Palma Kaki met een zomers palmbladen motief. Of maak je eigen gordijnen of sierkussens van de vrolijk gekleurde mandala motieven Fleur Vie de Kaki of Fleur Vie de Sienne. En wat te denken van een toilettas of placemats, hartstikke leuk om kado te doen! Genoeg ideeën te bedenken dus!

 

 

Een greep uit onze bedrukte Damast stoffen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *