Impression

Showing 1–18 of 21 results

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.

Wilt u meubelstof kopen maar is de keuze moeilijk? Dan gaan we u helpen. In de online stoffenwinkel van De Groot Stoffen vindt u een groot assortiment interieurstoffen, waaronder meubelstof Impression. Deze kwaliteit is maar liefst verkrijgbaar in 21 verschillende natuurlijke kleuren. De verkrijgbare kleuren zijn: onyx, graphite, hunter, dolphin, lightgrey, mint, eucalyptus, iceblue, lavender, magnolia, blossom, natural, khaki, shitake, taupe, espresso, chocolate, coffee, moss, cognac and ocre. De kleuren zijn onderling heel mooi met elkaar te combineren.

Impression is een chenille weefsel met een regelmatige structuur en voelt heel prettig en zacht. Het is een meubelstof die u geregeld zult tegenkomen in de betere meubelzaken, maar dan voor een veel hogere prijs.

Impression is een goede kwaliteit meubelstof, is slijtvast (Martindale 43.000), heeft een hoge kleurechtheid en pilt niet, maar is vooral heel comfortabel. Daardoor is deze kwaliteit uitstekend geschikt voor intensief woonkamergebruik. U kunt deze bekledingstof voor vaste bekleding van uw meubels gebruiken of voor het maken van losse kussens.

Samenstelling is 59,7% polyester, 34,4% polyacryl (daardoor voelt de stof zacht) en 5,9% viscose (voelt natuurlijk aan), dus vuil trekt niet diep in de vezel en de stof is wasbaar in de machine op 30 graden. Stoffen van deze samenstelling verkleuren minder snel dan bekledingstoffen van natuurlijke materialen.

Kortom, een uitstekende kwaliteit meubelstof die goed past in een hedendaags interieur voor een hele scherpe prijs. U kunt de stof nabestellen zolang de fabriek de stof levert, maar lichte kleurafwijking per rol zijn altijd mogelijk, dus probeer in één keer de juiste hoeveelheid te bestellen.

Gaat u meubelstof kopen, maak eerst een tekening,meet dan de maten en bereken daarna de benodigde hoeveelheid meubelstof, rekening houdend met de richting van de stof (dient altijd in dezelfde richting genomen te worden).

Weet u niet hoeveel meter stof u nodig heeft, neem gerust even contact op om het aantal meters te laten berekenen. Meubelstof kopen is niet eenvoudig, daarom staan wij altijd klaar voor advies of een vrijblijvende offerte.

Wilt u Impression meubelstof kopen maar liever eerst de stof zien en voelen, bestel dan een stofstaal of kom vrijblijvend bij ons langs op de weekmarkt in Eindhoven op dinsdag, in Middelburg op donderdag of op een van de markten van de Stoffenbeurs.