Digitale Katoenprint

Resultaat 1–18 van de 120 resultaten wordt getoond

SPAARSYSTEEM: Als u bij ons stoffen koopt spaart u punten die u kunt verzilveren voor korting. Voor elke Euro die u uitgeeft spaart u 2 punten! Heeft u nog geen account? Maak er dan eerst een aan.
-10%

Bloemen stoffen

Digitale Printstof 152

14.36
-10%

Bladeren stoffen

Digitale Printstof 092

14.36
-10%
-10%

Bloemen stoffen

Digitale Printstof 252

14.36
-10%

Bladeren stoffen

Digitale Printstof 220

14.36
-10%

Bloemen stoffen

Digitale Printstof 263

14.36
-10%

Bloemen stoffen

Digitale Printstof 153

14.36
-10%

Bladeren stoffen

Digitale Printstof 128

14.36
-10%

Bloemen stoffen

Digitale Printstof 269

14.18

De digitale katoenprint is 100% katoenen stof waarop digitaal haarscherpe en kleurrijke afbeeldingen geprint zijn. Deze kwaliteit wordt gebruikt voor interieurdecoratie. Het is niet alleen een decoratiestof, maar door de soepelheid ook een gordijnstof en zelfs sterk genoeg als bekledingsstof. Als u er gordijnen van maakt, dan kunt u deze voeren om de stof te beschermen en minder licht door te laten. Gaat u een stoel bekleden met digitale katoenprint, houd er dan rekening mee dat katoen uit zichzelf sneller verkleurt en ook sneller vuil opneemt. Dus leuk voor een sierstoeltje, maar niet voor intensief gebruik. Voor interieurdecoratie heel geschikt  om lampenkappen mee te bekleden, dozen mee te beplakken, als tafelkleed, voor kussens, verzin het maar!

De afbeeldingen die gebruikt worden bij de digitale katoenprint, ziet u ook vaak terugkomen bij de gobelins en bij de digitale velvetprints. Het zijn vaak heel opvallende afbeeldingen, momenteel ziet u veel vogels en bloemen terugkomen. Meestal zijn het geen kleine rustige afbeeldingen, daarvoor kunt u beter kijken bij één van de andere kwaliteiten.

Natuurlijk kunt u katoenen stof wassen in de machine, maar zeker bij katoen zal de intensiteit van de kleur daaronder lijden. We raden daarom aan om niet warm te wassen, niet lekker buiten in de zon te drogen en probeer niet te vaak te wassen. Dan blijft de print het langst mooi.

Er wordt wel eens gevraagd of de digitale katoenprint geschikt is om kleding mee te maken. Dat kan natuurlijk, de stof is soepel genoeg. Wel iets te dik voor een blouse, maar verder prima als kledingstof te gebruiken.

Voor beddengoed is het niet aan te raden. Deze stof is toch echt dikker dan lakenkatoen.